Renault News
RenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Αποκάλυψη για το Νέο SUV Renault Kiger

Το νέο Renault Kiger που υποβάλλεται σε δοκιμές μας δίνει για πρώτη φορά μια ευρεία ιδέα για το επερχόμενο σχήμα του SUV που θα κυκλοφορήσει στην Ινδική αγορά αυτοκινήτου. Οι τελευταίες φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο και δημοσιεύτηκαν στο Autocar Ινδίας μας δίνουν μια ματιά και στο εσωτερικό του νεου Kiger.

Διαφορετικό εσωτερικο από το Triber
Όπως το 7θεσιο Triber, το Kiger θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-A + της Renault και τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται επίσης κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων. Ωστόσο, στο εσωτερικό τους, οι ομοιότητες θα περιορίζονται μόνο σε ορισμένα στοιχεία. Το Kiger αποκτά ένα μοναδικό ταμπλό που διακρίνεται εύκολα από τη σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας. Μια οθόνη αφής 8,0 ιντσών με αιωρούμενη εμφάνιση βρίσκεται στο επίκεντρο της σκηνής με τους αεραγωγούς να βρίσκονται κάτω. Ακόμα πιο κάτω, όπως το Triber, θα υπάρχει μια ξεχωριστή πλατφόρμα για το κουμπί εκκίνησης.

Οι πλευρικοί αεραγωγοί είναι επίσης μοναδικοί στην εμφάνιση, και αυτό που βοηθά επίσης να δώσει στο Kiger μια διαφορετική προσωπικότητα είναι το θέμα της σκούρας γκρι-μαύρης καμπίνας.

Βασικές προσθήκες στο σύνολο χαρακτηριστικών
Η κατασκοπευτική λήψη επιβεβαιώνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα πάρει το Kiger. Για παράδειγμα, ενώ το τιμόνι του Kiger είναι από το Triber, υπάρχει η σημαντική συμπερίληψη των χειριστηρίων ήχου. Και πάλι, ενώ το σύμπλεγμα ψηφιακών οργάνων θα είναι παρόμοιο με το Triber, θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Η οθόνη αφής 8,0 ιντσών θα είναι ιδια με του Triber, αν και δεν θα διαθέτει συνδεδεμένη τεχνολογία eSIM. Ο αυτόματος έλεγχος κλίματισμου είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα συμπεριληφθεί.

Η απουσία τρίτου πεντάλ δείχνει επίσης ότι το κατασκοπευτικό Kiger είναι αυτόματο. Όπως είχαμε αναφέρει παλαιοτερα, η επιλογή κινητήρα 1,0 λίτρων του Kiger (με απόδοση περίπου 95 ίππους) θα έχει μια επιλογή αυτόματου κιβωτίου CVT.

Νέες πληροφορίες σχετικά με το εξωτερικό σχεδιασμο του Kiger
Παλαιότερες κατασκοπευτικές λήψεις του Kiger έδειχαν ενα οικογενειακό σχήμα. Η διαχωρισμένη ρύθμιση προβολέων (μοιάζει αρκετά με το Kwid) που προσφέρεται τώρα σε διάφορα παγκόσμια μοντέλα της Renault και η μάσκα σχήματος V είναι πιθανό να πάρει αρκετές ποσότητες χρωμίου. Οι ζάντες αλουμινίου θα είναι διαθέσιμες με τις ακριβότερες εκδόσεις του νέου SUV.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απάντηση της Renault στα επερχόμενα Toyota Urban Cruiser, Hyundai Venue, Maruti Suzuki Vitara Brezza, Tata Nexon, Mahindra XUV300 και Ford EcoSport θα αποκαλυφθούν πιο κοντά στην κυκλοφορία του τον Οκτώβριο.

Φωτογραφίες: Autocar India

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies