Renault News
AlpineΑ110Ειδήσεις

Alpine A110 Sports X: μία SUV εκδοχή του A110

Η Alpine αποκάλυψε στο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου στο Παρίσι μια εκπληκτική ιδέα, που ονομάζεται SportsX, την crossover/SUV εκδοχή της A110!

Θα υπάρξει σύντομα ένα SUV στην γκάμα της Alpine; Η ιδέα μοιάζει με αυτή της Porsche με την Cayenne και την Macan, αλλά η γαλλική μάρκα δεν έχει επισημοποιήσει οτιδήποτε μέχρι στιγμής. Βέβαια με το λανσάρισμα του εν λόγο concept ξανά φουντώνουν οι φήμες για ενα SUV απο την Alpine. Το όχημα παρουσιάστηκε στα εγκαίνια του Φεστιβάλ International Automobile 2020, στο Παρίσι, παρουσία του Patrick Marinoff, γενικού διευθυντή της Alpine από το φθινόπωρο.

Το SportsX είναι ένα A110 αναθεωρημένο σε στυλ adventure, έστω και αν για την μάρκα η έμπνευση ήταν οι εκδόσεις rally. Έτσι, το coupé αυξήθηκε κατά 60 mm και το αμάξωμα διευρύνθηκε κατά 80 mm. Από ορισμένες οπτικές γωνίες, το όχημα μπορεί να θυμίζει την ιδέα της Aston Martin DBX (που αποκαλύφθηκε το 2015).

Ο σχεδιασμός του A110 έχει αναθεωρηθεί με ένα νέο άνοιγμα στον μπροστινό προφυλακτήρα, και κάθετες οπές στα φώτα. Τα ελαστικά είναι παχύτερα.

Αυτό το μοντέλο, το οποίο δεν προορίζεται για πώληση, βασίζεται στην έκδοση Pure της A110. Έτσι κάτω απο το καπο έχει τον 1.8 turbo των 252 ίππων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies