Renault News
AlpineΑ110

Ο Gordon Murray επαινεί την A110

Ο Gordon Murray, επί του παρόντος εργάζεται πάνω σε ένα supercar που θα τροφοδοτείται από έναν V12 που περιγράφει ως τον πραγματικό διάδοχο της McLaren F1, της οποίας σχεδίασε πριν από τρεις δεκαετίες.

Το νέο supercar ονομάζεται T50 και είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Μάιο ως το πρώτο προϊόν της νέας μάρκας του Murray, την Gordon Murray Automotive.

Ο βετεράνος σχεδιαστής, ο οποίος με την πενηντάχρονη καριέρα πάνω σε μονοθέσια της F1, έχει χρησιμοποιήσει την πολυετή εμπειρία του στην F1 πάνω στην κύλιση και το χειρισμό του νέου του δημιουργήματος. Ο ίδιος δεν την συγκρίνει με κανένα από τα τρέχων Supercars και ακόμη και Hypercars, τα οποία θεωρεί υπερβολικά βαριά και πολύπλοκα για να συγκριθούν με το T50.

Αυτό ήταν μέχρι να οδήγηση την Alpine A110 το καλοκαίρι του 2018.

Σε μια συνέντευξη του στο Βρετανικό Car Throttle, ο Murray είπε ότι το μικροσκοπικό, 4κύλινδρο σπορ αυτοκίνητο έχει την καλύτερη κύλιση και το χειρισμό από οτιδήποτε έχει οδηγήσει από την Lotus Evora και έπειτα, η οποία ήταν το προηγούμενο αγαπημένο του.

Το Alpine είναι “το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ποτέ όσον αφορά την κύλιση και χειρισμό”, είπε ο Murray. “Είναι καλύτερο από μια Porsche. Είναι καλύτερο από supercars. Είναι απολύτως λαμπρό. “

Ο Murray και η ομάδα του στην Gordon Murray Automotive ξεψάχνισαν πραγματικά την A110 για να δουν τι την κάνει τόσο ξεχωριστή. Το αυτοκίνητο έκανε ακριβώς τα “βασικά πραγματικά καλά”. Ο Murray πλέον την χρησιμοποιεί ως καθημερινό αυτοκίνητο μαζί με ένα Suzuki Jimny, το τελευταίο του οποίου χρειάζεται όταν χιονίζει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies