Renault News
DaciaSanderoΔιεθνήΚατασκοπεία

Δοκιμών συνέχεια για το νέο Dacia Sandero Stepway

Η Dacia συνεχίζει να εργάζεται σε φουλ ρυθμούς για την ανάπτυξη της τρίτης γενιάς του Sandero. Η πιο περιπετειώδης έκδοση του Sandero θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη και στην νέα γενιά του μοντελου. Το Dacia Sandero Stepway θα υποστεί επίσης γενετικές αλλαγές. Μια αλλαγή που θα φέρει μαζί της πολύ σημαντικές καινοτομίες, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πλήρης αλλαγή.

Η ανάπτυξη της νέας γενιάς του Dacia Sandero είναι πολύ προχωρημένη. Η αναμενόμενη μετάβαση στη νέα γενιά ενός από τα οχήματα με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη είναι πιο κοντά από ποτέ. Το best seller της Dacia θα κάνει το ντεμπούτο της τρίτης γενιάς του. Μια γενετική αλλαγή που θα επιφέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις σε βασικούς τομείς. Ηλεκτρισμός και συνδεσιμότητα.

Τώρα, παρά την αλλαγή της γενιάς, το Sandero θα διατηρήσει μια από τις πιο δημοφιλής έκδοσης της γκάμας του. Η έκδοση Stepway χαρακτηρίζεται από την ως όχημα κατηγορίας Β με στοιχεία crossover.

Παρόλο που το δοκιμαστικό όχημα έχει πολύ σημαντική ποσότητα καμουφλάζ, η αλήθεια είναι ότι εξετάζουμε τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου Sandero Stepway που είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα. Πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που θα φορέσει αυτό το μοντέλο είναι απόλυτα διασκεδαστικά. Το Sandero Stepway 2021 θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τα παραδοσιακά B-SUV.

Θα είναι διακοσμημένο με μια ολόκληρη σειρά πλαστικών φτερών που θα προστατεύουν το κάτω μέρος του αμαξώματος, μια τροποποιημένη ανάρτηση για να αυξήσει την απόσταση από το έδαφος και τις διαμήκεις ράβδους οροφής για να ενισχύσει την αίσθηση ως SUV. Επιπλέον, όπως και με το τρέχον μοντέλο, η εκδοση Stepway θα προσφέρει αρκετά ολοκληρωμένο βασικό εξοπλισμό.

Λογικά, το νέο Sandero Stepway θα επωφεληθεί από όλες τις ειδήσεις και τις εξελίξεις που θα φέρει η νέα γενιά Sandero. Όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενα άρθρα, θα δούμε ένα εντελώς νέο όχημα παρά το γεγονός ότι αισθητικά μπορεί να υπάρχουν κάποιες αναμνήσεις από το τρέχον μοντέλο. Και είναι ότι το νέο Sandero θα κάνει χρήση της νέας πλατφόρμας CMF-B. Η χρήση αυτής της αρχιτεκτονικής θα είναι καθοριστική για τα σχέδια ηλεκτροδότησης της Dacia.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα υποστεί μια ισχυρή ώθηση. Οι πιο πλήρεις εκδόσεις θα έχουν ακόμη και προβολείς Full LED προβολείς. Θα υπάρχει επίσης ένα αναδιαμορφωμένο εσωτερικό με μεγαλύτερη οθόνη αφής(η φωτογραφία το μαρτυρά) που θα επιτρέπει την πρόσβαση σε νέες διαδικτυακές ψηφιακές υπηρεσίες μέσω ενός πληρέστερου συστήματος πολυμέσων. Θα επεκταθεί επίσης ο κατάλογος των βοηθητικών συστημάτων οδήγησης.

Τι γίνεται με τους κινητήρες; Το νέο Sandero Stepway θα είναι διαθέσιμο από επιλογές βενζίνης και ντίζελ. Θα διατίθεται επίσης ο κινητήρας ECO-G προσαρμοσμένος στη χρήση με LPG. Τώρα, η πραγματική καινοτομία θα προέλθει από το χέρι της ηλεκτροδότησης. Και είναι ότι η Dacia σχεδιάζει να προσφέρει ελαφριές υβριδικές εκδόσεις (Mild Hybrid) καθώς και υβριδική έκδοση (HEV).

Όσον αφορά την παρουσίασή του, είχε προγραμματιστεί για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2020, ωστόσο, και όπως ήδη αναφέραμε, η εν λόγω εκδήλωση ακυρώθηκε λόγω της κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19. Αυτό ανοίγει την πόρτα για την Dacia να οργανώσει τη δική της εκδήλωση για να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο. Ένα ντεμπούτο που θα πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies