Renault News
CapturMasterMeganeRenaultRenault SportΔιεθνήΕπαγγελματικά

Η Renault κερδίζει τρία βραβεία στα Argus Trophies 2020

Η Renault κέρδισε τρία βραβεία στο 27ο Trophies Argus. Τα νικητήρια μοντέλα αντιπροσωπεύουν τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ κόστους λειτουργίας και απόδοσης.

Νέο Renault Captur: Μικρο SUV του 2020

Πρόδρομος στην αγορά αστικών SUV, το Captur πώλησε 1,5 εκατομμύρια μονάδες σε περισσότερες από 90 χώρες από την έναρξή του το 2013. Είναι ο καλύτερος πωλητής στην κατηγορία του, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη. Σε μια αγορά που έχει γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική, το Νέο Captur έχει επανεμφανιστεί ενισχύοντας το DNA που το έχει κάνει τόσο επιτυχημένο. Έχει μετατραπεί για να παρουσιάσει εκσυγχρονισμένες γραμμές SUV που είναι αθλητικές και δυναμικές. Είναι τόσο αρθρωτό όσο ποτέ, αλλά η εσωτερική επανάσταση που έχει υποστεί το έχει καταστήσει πιο εύχρηστο, επιτρέποντάς του να αλλάξει τη διάσταση τόσο τεχνολογικά όσο και από την άποψη της ποιότητας. Το νέο Captur βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής του Ομίλου Renault για την ενίσχυση των συνεργειών εντός της Συμμαχίας. Αυτό συνεπάγεται την ανάπτυξη κοινών τεχνολογιών και τη χρήση νέων πλατφορμών, όπως η πλατφόρμα CMF-B, από την οποία επωφελείται. Η νέα ηλεκτρονική αρχιτεκτονική του επιτρέπει να ενσωματώσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις της αγοράς.

Νέο Renault Master: ελαφρύ επαγγελματικό όχημα του 2020

Με 120 χρόνια εμπειρίας στα LCV και 20ετή ιστορία ως ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά van, η Renault επιβεβαιώνει τη επιτυχία της σε αυτή την κατηγορία με το νέο Master. Το Master κατέχει σχεδόν 2,5 εκατομμύρια μονάδες σε περισσότερες από 50 χώρες από τότε που κυκλοφόρησε το 1980. Παράγεται στο εργοστάσιο Batilly στην Γαλλία, το νέο Master ξεκίνησε την πορεία του τον Σεπτέμβριο του 2019. Διακρίνεται με έναν νέο, πιο στιβαρό εξωτερικό σχεδιασμό και εσωτερικό σχεδιασμό με πιο ποιοτικά υλικά και καθαρότερες γραμμές. Το νέο Master είναι το μεγαλύτερο κινητό “γραφείο” της κατηγορίας του με νέα χαρακτηριστικά όπως το νέο ράφι πάνω από το ντουλαπάκι, το νέο συρτάρι και το φορτιστή smartphone. Έχουν εισαχθεί νέα βοηθήματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του βοηθήματος οπίσθιας προβολής. Το νέο Master προσφέρετε με τον νέο 2.3 dCi Twin Turbo κινητήρα, που παράγεται στο εργοστάσιο Cléon της Γαλλίας, το οποίο προσφέρει περισσότερη ισχύ, περισσότερη ροπή και λιγότερη κατανάλωση. Το νέο Master επωφελείται επίσης από εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των επαγγελματιών χάρη στις 350 εκδόσεις του, στις πολυάριθμες λύσεις μετατροπής του (δίκτυο 400 εγκεκριμένων μετατροπέων) και στις εξατομικευμένες υπηρεσίες του, κυρίως στο δίκτυο Renault Pro + παγκοσμίως.

Renault Megane R.S. TROPHY-R: Σπορ όχημα της χρονιάς 2020

Ο κάτοχος του ρεκόρ γύρου για τα αυτοκίνητα παραγωγής με κίνηση στους εμπρός τροχούς στο Nürburgring της Γερμανίας, το Spa-Francorchamps στο Βέλγιο και την Suzuka στην Ιαπωνία, το Megane R.S. TROPHY-R έχει επιδείξει το επίπεδο απόδοσής του με το χρονόμετρο και τον ενθουσιασμό που δημιουργεί στο διεθνή τύπο και τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων. Έχει τις ρίζες του στην τεράστια ιστορία της Renault και διαιωνίζει το θρυλικό Megane R.S. παρουσιάζοντας τις τεχνολογίες και την τεχνογνωσία που απέκτησε η Renault Sport. Για αυτό το εξαιρετικό αυτοκίνητο, οι μηχανικοί της Renault Sport έχουν προωθήσει την εμπειρία τους περισσότερο από ποτέ. Το Megane R.S. TROPHY-R διατίθεται στην αγορά ως μια περιορισμένη σειρά 500 αριθμημένων αυτοκινήτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies