Renault News
CapturRenaultRenault SportΔιεθνήΕιδήσεις

Renault Captur Hybrid, δεύτερη υβριδική έκδοση απο το 2021

Η Renault επεκτείνει τη γκάμα των μηχανικών εκδόσεων του Renault Captur. Το B-SUV αυξάνει τα μηχανικά σύνολα με μια νέα υβριδική έκδοση E-Tech. Ένα συμβατικό ηλεκτρισμένο σύστημα, όχι plug-in, αλλά που του επιτρέπει να προσφέρει πολύ γενναιόδωρα οφέλη με πολύ χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Θα κυκλοφορήσει το 2021.

Η γκάμα του Renault Captur αποκτά εξέχουσα θέση με περισσότερες μηχανικές επιλογές προσαρμοσμένες σε όλα τα γούστα των πελατών. Πριν από λίγους μήνες, η προσθήκη υβριδικής έκδοσης με την τεχνολογία “E-Tech”, που μοιράστηκε επίσης με το Mégane Sports Tourer, προστέθηκε στα κινητήρια σύνολα βενζίνης και ντίζελ.

Η Renault αποφάσισε να συνεχίσει να στοιχηματίζει στην υβριδική τεχνολογία στην κατηγορία B-SUV. Η μάρκα έχει ήδη ετοιμάσει το νέο Captur E-Tech Hybrid, μια έκδοση που έχει την ίδια μηχανική διαμόρφωση με το πρόσφατο Renault Arkana που παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Το Renault Captur E-Tech Hybrid, μια υβριδική έκδοση πιο αποτελεσματική και φθηνότερη

Το μικρό SUV της εταιρείας είναι το μόνο μοντέλο της Renault που θα διαθέτει δύο ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, η δεύτερη επίλογη υβριδισμού θα συνοδεύεται απο τον τετρακύλινδρο κινητήρα TCe 1,3 λίτρων και δύο συναφείς ηλεκτρικούς κινητήρες, μια μικρο-υβριδική λύση των 12 volt. Ένας από αυτούς θα είναι υπεύθυνος για την εκκίνηση του crossover και ο δεύτερος θα λειτουργεί μαζί με τον κινητήρα καύσης, μειώνοντας τα στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών.

Η μέγιστη ισχύς του σετ είναι 140 hp και η μέγιστη ροπή 205 Nm, μεταφέρεται στην άσφαλτο μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Το σύστημα διαθέτει επίσης μπαταρία 1,2 kWh, πολύ χαμηλή χωρητικότητα, αλλά η οποία, σύμφωνα με τη Renault, επιτρέπει την οδήγηση σε ηλεκτρική λειτουργία 80% του χρόνου στην πόλη. Η νέα έκδοση θα φτάσει στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Το Captur σε έκδοση RS Line
Η γαλλική εταιρεία παρουσιάσε επίσης την πιο σπορ έκδοση στη γκάμα Captur, την RS Line, η οποία θα είναι διαθέσιμη με αυτήν την έκδοση βιώσιμης κινητικότητας. Μια επιλογή που αντικατοπτρίζει μια επιπλέον δόση σπορ με ειδικές λεπτομέρειες, όπως ο μπροστινός προφυλακτήρας που προσθέτει το την λεπίδα τύπου F1, ένα πίσω προφυλακτήρας με ένθετα χρωμίου, νέους τροχούς και οροφή βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Στο εσωτερικό, διακρίνεται από πεντάλ αλουμινίου, επένδυση από άνθρακόνημα και κόκκινα στοιχεία στους αεριστήρες, το ίδιο χρώμα αναπαράγεται επίσης στην ταπετσαρία και τις ραφές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies