Renault News
ArkanaRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Με βαρύ καμουφλάζ συνεχίζονται οι δοκιμές του Ευρωπαϊκού Arkana

Δεν προκαλεί έκπληξη το ότι έχουμε μπροστα μας ένα νέο μοντέλο. Ένα νέο μοντέλο όμως που έχει ήδη παρουσιαστεί και τεθεί προς πώληση. Το Arkana, το coupe SUV της Renault, είναι διαθέσιμο στη Ρωσία από την αρχή του έτους 2019 και στη Νότια Κορέα με το εμπορικό σήμα της Samsung (και το όνομα XM3) από τις αρχές του 2020.

Το όχημα έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στη Γαλλία να κάνει δοκιμές με πολύ βαρύ καμουφλάζ! Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του νέου φωτογραφικού υλικού: βλέπουμε ζάντες που δανείστηκε από το νέο Captur, συμπεραίνουμε ότι η Renault αναπτύσσει το όχημα για τους ευρωπαϊκούς δρόμους στη σύγχρονη τεχνική του διαμόρφωση. Πράγματι, το SUV coupe έχει διπλή ζωή. Το μοντέλο που κυκλοφόρησε στη Ρωσία έχει μια βάση χαμηλού κόστους από το Duster, ενώ το μοντέλο που είναι ήδη προς πώληση στην Κορέα και το οποίο θα μας έρθει θα έχει τη νέα πλατφόρμα CMF-B, αυτή του Captur. Το ταμπλό του XM3 είναι επίσης το ίδιο με το Captur.

Ελπίζουμε σε μια γρήγορη παρουσίαση του ευρωπαϊκού μοντέλου και ένα λανσάρισμα στις αρχές του 2021. Η Renault θα είναι άνετα μια από τις πρώτες που θα μπουν στην κατηγορία των SUV coupe. Φαίνεται να αγριοκοιτάζει το Peugeot 3008!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies