Renault News
Concept CarsRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Νέο concept ετοιμάζει η Renault

Ένα νέο concept αυτοκίνητο της Renault φωτογραφήθηκε στο φώς της ημέρας. Αυτό το πρωτότυπο θα κάνει σίγουρα το ντεμπούτο του τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Renault δεν έχει ακόμη αναφέρει λεπτομερώς το όλο πρόγραμμά της για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει η 100% ηλεκτρική έκδοση του Twingo. Λογικά θα δούμε και το ανανεωμένο Mégane, μαζί και την επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση.

Και, προφανώς, το κοινό θα μπορεί επίσης να θαυμάσει ένα νέο concept car. Το πρωτότυπο αποθανατίστηκε πράγματι στο δρόμο από έναν αναγνώστη της ολλανδικής ιστοσελίδας Auto Week. Επομένως, φαίνεται λογικό να προγραμματιστεί για την επόμενη μεγάλη διεθνή έκθεση που θα παραστεί η Renault.

Το όχημα φωτογραφήθηκε στη Βαρκελώνη, κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια της επίσημης λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ενα concept της Renault φωτογραφίζεται στην Βαρκελώνη. Αυτό συνέβη για παράδειγμα με το concept EZ Ultimo το 2018.

Προφανώς, δεν γνωρίζουμε τίποτα για το μοντέλο. Είναι απλά σχεδιαστική εξέλιξη της γαλλικής μάρκας; Αναφέρει πιο συγκεκριμένα ένα επερχόμενο μοντέλο; Είναι επίσης δύσκολο να ταξινομηθεί σε μια κατηγορία, ακόμη και αν η λήψη είναι σαφής. Εάν βασιζόμαστε στο αυτοκίνητο στο παρασκήνιο, αυτό το όχημα έχει ένα αρκετά εντυπωσιακό μέγεθος, αλλά το σχέδιό του προκαλεί ένα συμπαγές όχημα, με ένα οπίσθιο τμήμα που έχει ανασηκωθεί.

Θα μπορούσε αυτό το concept να γεννήσει ένα ηλεκτρικό crossover; Όλες οι υποθέσεις επιτρέπονται ακόμη, μέχρι την παρουσίαση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies