Renault News
Renault Samsung

Η Renault Samsung αντεπιτίθεται με έξι αυτοκίνητα για το 2020

Η Renault Samsung Motors δήλωσε την Παρασκευή ότι θα εισάγει έξι νέα αυτοκίνητα στην αγορά της Νοτίου Κορέας το επόμενο έτος.

Το πρώτο μοντέλο που θα εισαχθεί θα είναι πιθανώς το crossover XM3 (Arkana).

Ενώ υπήρξαν αβεβαιότητες σχετικά με τις μελλοντικές δραστηριότητες της αυτοκινητοβιομηχανίας απο την Κορέα, ειδικά επειδή αγωνίζεται να εξασφαλίσει όγκους παραγωγής στο εργοστάσιό της στο Busan, το μήνυμα δίνει κάποια ελπίδα στους κορέατες εργαζόμενους.

Ο CEO της Renault Samsung, Dominique Signora, ενθάρρυνε τους εργαζόμενους προαναγγελοντας έξι νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην νοτιοκορεατική αγορά το επόμενο έτος, που θα είναι και η 20ή επέτειος της κορεατικής μονάδας της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Renault στην χώρα.

Σύμφωνα με το Signora, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την δεύτερη γενιά του Captur, και το ηλεκτρικό ZOE δεύτερης γενιάς κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, μετά το λανσάρισμα του XM3 (Arkana). Ο Signora είπε επίσης ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του sedan SM6 (Talisman), του SUV QM6 (koleos) και του Renault Master.

“Με τη νέα γκάμα, αναμένουμε να πουλήσουμε περίπου 100.000 αυτοκίνητα στην εγχώρια αγορά το 2020”, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Ο Signora δήλωσε ότι η εταιρεία πιέζει να διαθέσει νέα αυτοκίνητα για παραγωγή στο εργοστάσιο Busan ως αντίβαρο για την πιθανή παύση της παραγωγής του SUV Rogue Nissan’s φέτος. Η Renault Samsung ελπίζει να παράγει το Arkana για την ευρωπαϊκή αγορά στο Busan.

O Signora ζήτησε την υποστήριξη της ένωσης για να βοηθήσει την εταιρεία να εξασφαλίσει την παραγωγή των Arkana για την ευρωπαϊκή αγορά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies