Renault News
AlpineDaciaDusterGroup RenaultRenaultSanderoZoeΑ110

Renault, Dacia και Alpine βραβεύτηκαν στα βραβεία What Car? 2020

Renault, Dacia και Alpine βραβεύτηκαν στα δημοφιλή βρετανικά βραβεία What Car? 2020. Από το 1978 τα βραβεία What Car? είναι από τα πλέον σεβαστα στη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Έβδομη συνεχόμενη επιτυχία για το ZOE

Το νέο Renault ZOE έχει κερδίσει τον τίτλο του «Καλύτερου Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου» 2020 και παίρνοντας τις τιμές στην κατηγορία «Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο για λιγότερο από £30,000».

Steve Huntingford, Εκδότης του What Car; εξήγησε:

Το νέο αναβαθμισμένο Renault ZOE αντιπροσωπεύει μια τέτοια βελτίωση που είναι το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορείτε να αγοράσετε. Με τη μεγαλύτερη μπαταρία, κάλυψε 192 μίλια σε πραγματικές συνθήκες – περίπου ένα τρίτο περισσότερο από τον προκάτοχό του. Επιπλέον, είναι πιο αριστοκρατικό και πιο ευχάριστο στην οδήγηση, χάρη στην έντονη επιτάχυνση, την άνετη οδήγηση και τη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο.

Διπλή βράβευση για την Dacia με τα Duster και Sandero

Η Dacia γιορτάζει μια διπλή επιτυχία στα βραβεία What Car? 2020, με νίκες τόσο για το Sandero όσο και για το Duster. Για το Sandero, ήταν μια απίστευτη όγδοη διαδοχική νίκη καθώς κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο κάτω από £ 12,000», ενώ το Duster το βραβείο «Καλύτερο Οικογενειακό SUV κάτω από £ 18,000» για δεύτερο συνεχόμενο έτος.

Δεν πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη ότι το Sandero είναι το αγαπημένο μας αυτοκίνητο αξίας λιγότερο από £ 10.000, δεδομένου ότι έχει ήδη ανακυρηχθεί 7 διαδοχικά έτη νικτής στα What Car? . Και πάλι, δεν έχει προκύψει τίποτα που να μπορεί να πλησιάσει τα θετικά του αυτοκινήτου που προσφέρει για τα χρήματά σας, δήλωσε ο Steve Huntingford για την επιτυχία του Sandero.

Μιλώντας για τη δεύτερη διαδοχική νίκη του Duster, εξήγησε:

Οι αγοραστές που χρειάζονται ένα SUV μεσαίου μεγέθους και όχι ένα μικρό για να μεταφέρουν την οικογένειά τους και του οποίου ο προϋπολογισμός τους είναι σφιχτός, θα αγαπήσουν το Dacia Duster. Όπως θα περιμένατε από τη ρουμανική εταιρεία, παίρνετε ενα εξαιρετικό αυτοκινήτου για τα χρήματα που κοστίζει, με άφθονο χώρο για τους επιβάτες και μια μεγάλο πορτμπαγκάζ. Επιλέξτε το υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων Tce που προτιμούμε και θα έχετε ένα αυτοκίνητο που είναι ευχάριστα ζωηρό και λογικά οικονομικό. Επίσης τα παεί περήφιμα εκτός πόλης, χάρη στη μαλακή ανάρτηση.

Το Alpine A110 για δεύτερή συνεχή, Sports Car of the Year

Το Alpine A110 πήρε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο Sportscar of the Year. Για άλλη μια φορά εντυπωσίασε το What Car? με δυναμικές ικανότητες και καθημερινή χρηστικότητα.

Ο Steve Huntingford σχολίασε:

Το κλειδί του αναγεννημένου Alpine A110 είναι η ελαφριά κατασκευή του. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι η ανάρτησή του δεν είναι υπερβολικά άκαμπτη, είναι ιδιαίτερα ελαστική και ο κινητήρας πολύ ισχυρός για να οδηγείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Το A110 είναι απλά ασύγκριτο ανάμεσα στα σπορ αυτοκίνητα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies