Renault News
Lada

Το Lada Niva που όλοι θα αγόραζαν!

Η Lada, πάντα κατασκεύαζε βασικά αυτοκίνητα – και τα “επιθυμητά” δεν ήταν ποτέ λέξη που να συνδέεται με κανένα από αυτά.

Το concept της Lada που απεικονίζεται στο άρθρο δείχνει πως ένα όχημα της ρωσική εταιρεία θα το αποκαλούσαμε επιθυμητό.

Το Lada 4 × 4 Niva California, είναι δημιουργία ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή που δημοσιεύθηκε στο Behance στις αρχές του 2018, αλλά σχεδιάστηκε για πρώτη φορά το 2016. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να φαίνεται πολύ μοντέρνο και, κατά την ταπεινή μας άποψη, δεν φαίνεται καθόλου κακό.

Ίσως το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε για το όχημα είναι πόσο συμπαγές είναι. Ενώ είναι τεχνικά ένα όχημα με πέντε πόρτες, οι δύο πίσω πόρτες είναι κεντραρισμένες ακριβώς πάνω στους πίσω τροχούς. Αυτό πιθανόν να θέτει σε κίνδυνο το ύψος στα πίσω καθίσματα, αλλά η διάταξη είναι υποχρεωμένη από το κοντό μεταξόνιο που προορίζεται να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα δύσκολα εδάφη. Στο πίσω μέρος, το concept μας υπενθυμίζει κάπως τα τρέχοντα SUV της Volvo.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies