Renault News
AlpineFormula 1Ειδήσεις

Ο Abiteboul απαντά για τα νέα του καθήκοντα στην Alpine

Αυτή την εβδομάδα, ο υπεύθυνος της Renault F1 Cyril Abiteboul διορίστηκε από τον Διευθύνον Σύμβουλο της Renault Luca De Meo για να εργαστεί στην Επιχειρηματική Μονάδα της Alpine.

Χθές Πέμπτη, η Renault ανακοίνωσε ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της οργάνωσής της γύρω από τις μάρκες της, ομαδοποιώντας τις γύρω από τέσσερις επιχειρηματικές μονάδες (BU): Renault, Dacia, Alpine και New Mobility. Ο στόχος θα ήταν να δοθεί σε κάθε επιχειρηματική μονάδα μια αυτόνομη οργάνωση.

Αυτό το πρότζεκτ στοχεύει στη δημιουργία μιας απλούστερης και περισσότερο προσανατολισμένης στα αποτελέσματα οργάνωσης, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη συνοχή, τα κίνητρα και την αίσθηση του ανήκειν.

Μετα την δημοσίευση του νέου επιχειρηματικού πλάνου βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φήμες για μετονομασία της ομάδας της Renault F1.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της FIA της Παρασκευής στη Monza, ο Abiteboul τόνισε ότι η θέση του στην ομάδα της F1 δεν θα επηρεαστεί από την «αποστολή» του με την Alpine.

«Μπορώ να δουλέψω πολύ. Αυτό που μου ζητήθηκε να κάνω είναι μια αποστολή, με ένα σύνολο προτάσεων, για τη δομή της Alpine. Δεν κλήθηκα να ηγηθώ της επωνυμίας. » Απάντησε με έμφαση ο Abiteboul.

“Δεν είναι κατά κάποιο τρόπο μόνιμη δουλειά, είναι αυτό που θα αφιερώσω μέρος του ελεύθερου μου χρόνου σε εκτός Formula 1 δραστηριότητες.”

«Δεν υπάρχει ζήτημα αλλαγής ηγεσίας της ομάδας αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον από τη στιγμή που αναλαμβάνω αυτήν την αποστολή. “

Ερωτηθείς για φήμες ότι το όνομα της Alpine θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη Renault Sport Racing στην F1, ο Abiteboul απάντησε: «Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να απαντήσω, αυτές είναι ερωτήσεις επιχειρηματικής στρατηγικής για τον CEO.”

«Υπογράψαμε τη νέα συμφωνία Conccorde και τελικά έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μια σταθερή πλατφόρμα στη Formula 1, μια εξαιρετική πλατφόρμα μάρκετινγκ, και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την πλατφόρμα θα εξαρτηθεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. “

«Έχουμε μια ευέλικτη πλατφόρμα, έχουμε διαφορετικές μάρκες, ο εξορθολογισμός θα είναι πιθανώς ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε δεδομένης της κατώτατης γραμμής του ομίλου. “

«Πρέπει να βελτιστοποιήσουμε τον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα, αλλά πρώτα υπάρχει μια στρατηγική για να ορίσουμε και δεν είναι δουλειά μου να το αποκαλύψω. “

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies