Renault News
Hot NewsRenaultΕλλάδα

Το έλκηθρο με τα δώρα της Renault

Η Renault πιστή στη διαχρονική σχέση της με το κοινό, υποδύεται με επιτυχία τον ρόλο του Άγιου Βασίλη, αφού υποδέχεται αυτές τις γιορτές χαρίζοντας στους πελάτες αμέτρητα δώρα!

Ακόμη κι αν δεν έγραψες το παραδοσιακό γράμμα στον Άγιο Βασίλη, η Renault σε σκέφτηκε και σου προσφέρει όλη την εορταστική περίοδο προσφορές που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, όσο και να ψάξεις. Πάρτε αμέσως μολύβι και χαρτί, λοιπόν:

1) Νέα έκδοση της επιτυχημένης «μούσας» της Renault, το CLIO 0.9 TCe 75PS Dynamic, με μόλις €12.980. Πρόκειται για τη χαμηλότερη τιμή στην οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς την κορυφαία, από πλευράς εξοπλισμού, έκδοση του μοντέλου, με στοιχεία που απαντούν σε μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision.

2) Renault Kadjar 1.5 Blue dCi 115PS Sport Edition: Το επιβλητικό Kadjar με το νέο diesel κινητήρα «Blue» με 115 ίππους, σύγχρονων προδιαγραφών ρύπων (WLTP), βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Και αυτό αφού με τιμή-σκάνδαλο, μόλις €21.715, προσφέρεται με κορυφαίο εξοπλισμό που περιλαμβάνει: Σύστημα Πλοήγησης R-LINK2 με οθόνη αφής 7″, Κάμερα οπισθοπορείας, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Ζάντες αλουμινίου 17″, Κάρτα Renault Hands Free, Εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος

Οι γιορτινές προσφορές στη Renault αφορούν και το κομψό crossover, το Captur, το οποίο για την περίσταση επιστρατεύει αποδοτικούς και συνάμα οικονομικούς κινητήρες βενζίνης (0.9 TCe 90PS) αλλά και diesel (1.5 dCi 90PS) νέων προδιαγραφών WLTP, με τιμές που ξεκινούν από μόλις €14.380!

Οι προσφορές της Renault ισχύουν ήδη και αφορούν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στη γκάμα εκδόσεων των προαναφερθέντων μοντέλων, για τις οποίες πληροφορίες δίνονται στους κατά τόπους επίσημους αντιπροσώπους της μάρκας. Τρέξτε να προλάβετε προτού να είναι αργά. Η Renault ντύθηκε φέτος Άγιος Βασίλης και χαρίζει πολλά δώρα.

Μάθετέ περισσοτερα: https://www.renault.com.gr/discover/christmas.html

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies