Renault News
EspaceRenaultΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Το ανανεωμένο Renault Espace πιάστηκε να «Χορεύει» στο χιόνι (spy pics)

Η ανάπτυξη της facelift έκδοσης του τρέχον Renault Espace συνεχίζεται. Για άλλη μια φορά, βρέθηκε στη βόρεια Ευρώπη για δοκιμές σε χειμερινές συνθηκες. Εκτός από τις πινελιές στην εμφάνιση στα χνάρια των πρόσφατων κυκλοφοριών της Renault, το νέο Espace θα βελτιώσει επίσης το τεχνολογικό του εξοπλισμό.

Για άλλη μια φορά το νέο Renault Espace πιάστηκε εν ώρα δόκιμων. Ο γάλλος κατασκευαστής εργάζεται με πλήρη παραγωγική ικανότητα για την ανάπτυξη της αναμενόμενης αναβάθμισης στο μέσο του κύκλου ζωής  της σημερινής γενιάς του επταθέσιου MPV. Μετά από μια πρώτη επισκόπηση στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, οι φωτογράφοι έπιασαν ξανά ένα πρωτότυπο δοκιμών.

Όπως και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Renault Espace που δημοσιεύσαμε προηγουμένως, αντιμετωπίζουμε ένα δοκιμαστικό δείγμα που βρίσκεται στη Βόρεια Ευρώπη, καθώς η Renault, όπως και πολλές άλλες μάρκες αυτοκινήτων, βυθίζονται σε πλήρη δοκιμή χειμερινών δοκιμών με τα οχήματα στα οποία εργάζονται. Λογικά το Renault Espace είναι ένα από αυτά. Ένα μοντέλο του οποίου το ντεμπούτο μπορεί να συμβεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Παρά το γεγονός ότι το μπροστινό και πίσω μέρος του Renault Espace 2020 εξακολουθεί να είναι πυκνά καμουφλαρισμένο, είναι προφανές ότι το όχημα κυκλοφορεί με τα φώτα αναμμένα. Το γεγονός ότι το καμουφλάζ είναι συγκεντρωμένο στο μπροστινό και πίσω μέρος του γαλλικού μοντέλου δεν είναι τυχαίο, καθώς σε αυτά τα μέρη θα υπάρχουν όλες οι αισθητικές αλλαγές που θα παρουσιάσει το νέο Espace.

Ένα από τα στοιχεία στα οποία εργάζεται η Renault είναι να τοποθετήσει το επταθέσιο minivan σύμφωνα με τις τελευταίες εκδόσεις της. Το νέο Renault Espace θα υιοθετήσει τη φιλοσοφία σχεδιασμού που εφαρμόζει η σχεδιαστική υπογραφή της Renault στα νέα μοντέλα της. Όλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ένα “facelift”, οπότε οι τροποποιήσεις δεν θα είναι ριζοσπαστικές. Εκτός από μερικούς νέους προφυλακτήρες θα βρείτε κάποια αναθεωρημένη οπτική και ενημερωμένη σχάρα. Θα υπάρχουν και νέες ζάντες και χρώματα.

Στο εσωτερικό του Renault Espace είναι επίσης νέο. Και παρόλο που δεν μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό, μπορούμε να περιμένουμε ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα ενισχυθεί με την άφιξη νέων επιλογών για να γίνει το Espace πιο ασφαλές, συνδεδεμένο και άνετο αυτοκίνητο.

Προχωρώντας στο μηχανικό τμήμα, η αλήθεια είναι ότι δεν θα υπάρξουν σχετικές αλλαγές. Πρόσφατα η μηχανική προσφορά του Renault Espace έχει αναθεωρηθεί με νέες επιλογές κινητήρων. Οι νέοι πετρελαιοκινητήρες Blue dCi θα συνεχίσουν να είναι παρόντες και για τους λάτρεις της βενζίνης θα είναι ο νέος κινητήρας 1.3 TCe. Ανάλογα με τον επιλεγμένο κινητήρα, θα συνδέεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Φωτογραφίες: motor.es

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies