Renault News
EspaceHot NewsRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Η Renault λανσάρει μια ανανεωμένη έκδοση του Espace V 2017

Το premium crossover της Renault προσφέρει αναβαθμισμένη κομψότητα, οδηγική άνεση και οδηγική απόλαυση.

Το Espace 5ης γενιάς, που κυκλοφόρησε το 2015, έχει αναβαθμιστεί με την κυκλοφορία στην Ευρωπαϊκή αγορά μιας έκδοσης 2017 που βασίζεται στα ισχυρά πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου.

Στην έκδοση 2017 διαθέτει νέο χρώμα αμαξώματος και μια νέα επιλογή από ζάντες που ενισχύουν το κομψό εξωτερικό στυλ του αυτοκινήτου. Τα νέα χαρακτηριστικά άνεσης και ένα ενημερωμένο σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 που είναι τώρα συμβατό με τα Apple CarPlay και το Android Auto εμπλουτίζουν περαιτέρω την ταξιδιωτική εμπειρία. Ο ολοκαίνουργος κινητήρας βενζίνης Energy TCe 225 που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο EDC επτά ταχυτήτων έχει προστεθεί στον κατάλογο των κινητήρων του μοντέλου.

Renault: νέος 225 ίππων κινητήρας βενζίνης για το Espace

Αυτός ο νέος κινητήρας, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Renault Sport, προσφέρει 225hp (165kW) και μέγιστη ροπή 300Nm. Η απόλαυση της οδήγησης βελτιώνεται με ακόμη μεγαλύτερη επιτάχυνση και ανάκτηση από τον κινητήρα Energy TCe 200 που αντικαθιστά. Η κατανάλωση καυσίμου του κύκλου NEDC εξακολουθεί να είναι χαμηλή στα 6.8 λίτρα/100 χιλιόμετρα, που ισοδυναμεί με εκπομπές 152 γρ. CO2/km (Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης). Ο νέος κινητήρας TCe 225 EDC θα συνοδεύει τις εκδόσεις Zen, Intens και Initiale Paris του μοντέλου.

Το Espace MY2017 παραμένει σημείο αναφοράς για την οδικη οδήγηση και την απόλαυση οδήγησης με χαρακτηριστικά όπως το πλαίσιο 4CONTROL με ηλεκτρονικό έλεγχο αποσβεστήρα και εξατομίκευση πελάτη MULTI-SENSE.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies