Renault News
Formula 1

Η Renault F1 ολοκληρώνει τη σειρά των οδηγών για το 2019

Η Renault F1 επιβεβαίωσε την πλήρη σειρά οδηγών της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για την σεζόν 2019.

Οι Nico Hülkenberg και Daniel Ricciardo θα πλαισιωθούν από τον Sergey Sirotkin ως Τρίτο οδηγό, με τον Jack Aitken ως οδηγού δοκιμών. Το κουαρτέτο θα συμπληρωθεί από τον Driver Development Guanyu Zhou.

Στον Sergey, η Renault βλέπει έναν έμπειρο οδηγό ο οποίος είναι καλά εξοικειωμένος με τα σύγχρονα μονοθέσια της Formula 1. Μετά από την θέση του ως οδηγός δοκιμών της Renault το 2016 και τρίτος οδηγός το 2017, ο Sergey είχε μια πλήρης χρονιάς ως οδηγών για την ομάδα της Williams.

Ο Jack αποφοίτησε από την Ακαδημία της Renault το 2019 μετά από τριετή θητεία, κατά τη διάρκεια της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα GP3 και στο πρωτάθλημα FIA Formula 2.

Ο Sergey και ο Jack θα μοιραστούν τα καθήκοντα υποστήριξης της F1 για να μπορέσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο εξωτερικό εκτός F1, ενώ παράλληλα θα διεξάγουν σημαντικές εργασίες προσομοίωσης και ανάπτυξης στο τεχνικό κέντρο της ομάδας στο Enstone.

Cyril Abiteboul, Renault Sport Racing Διευθύνων Σύμβουλος:

“Είμαστε πολύ ευτυχείς που κλείσαμε τη σειρά των οδηγών μας για το 2019. Είναι μια πολύ ισχυρή και έμπειρη ομάδα οδηγών. Ο Nico και ο Daniel είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός και θα υποστηριχθούν σθεναρά από τους Sergey, Jack και Guanyu. Στην επιστροφή του Sergey, έχουμε έναν οδηγό που έχει βιώσει μια πλήρη σεζόν αγώνων στη Formula 1 και ότι η γνώση θα είναι επωφελής για την ανάπτυξη του πακέτου μας. Ο Jack μας εντυπωσίασε, ενώ ο Guanyu θα συμπληρώσει την έμπειρη ομάδα. Όλοι τους έχουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο αυτήν την σεζόν και προσβλέπουμε να τους δούμε όλους σε δράση “.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies