Renault News
Hot NewsMeganeRenault SportΕιδήσεις

Νέο ρεκόρ από το Megane RS 275 Trophy – R μέσα στο σπίτι της Honda

Στο ‘πόλεμο” που έχουν επιδοθεί η Renault, Seat και Honda (μεταξύ άλλων) στο να αποδείξουν ποιος έχει το καλύτερο σπορ χατσμπακ, το Megane RS Trophy 275-R άναψε πάλι την φλόγα του πολέμου, αυτή τη φορά μέσα στο σπίτι της Honda, στην πιστά της Suzuka.

Το ρεκόρ πίστας ήδη ανήκε στην Renault και τον Laurent Hurgon, και πραγματοποιηθηκε ένα χρόνο πριν με χρόνο 2 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Αυτή τη φορά ομως, η πιο πλήρης έκδοση του Megane RS, το RS 275 Trophy-R, πάλι στα χέρια του Hurgon έγραψε το 2’28 “465 ρίχνοντας περίπου πέντε δευτερόλεπτα το προηγούμενο ρεκόρ.

Με 275 ίππους και 360 Nm ροπής, το Megane RS Trophy 275-R εξακολουθεί να δείχνει ότι, παρά την ηλικία της μηχανικής βάσης του, εξακολουθεί να είναι σε θέση να ρίχνει τους χρόνους βάζοντας το μελλοντικό Honda Civic Type R σε σκέψεις. Ποια θα είναι η απάντηση της Honda;

Για να διακοσμήσουμε αυτό το νέο ρεκόρ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο καλύτερος χρόνος για αυτοκίνητο παραγωγής ανήκει στην Ferrari F40, με ένα δευτερόλεπτο διαφορά από την F50, 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα και 2 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αντίστοιχα. Μια Porsche Carrera GT μπορεί να γυρίσει στην πίστα σε χρόνο 2’28 “42. Αρκετά καλά για το Megane, δεν νομίζετε?

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies