Renault News
EspaceRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Πρώτη ματιά στο εσωτερικό του νέου Espace

175622847186242724 18730457701941541718 8127523101261187471

Το νέο Renault Espace το έχουμε δει σε πολλες κατασκοπευτικες φωτογραφίες τον τελευταιο καιρό, τώρα όμως ερχεται στο φως μια φωτογραφία σαν πρώτη ματιά στο εσωτερικό του νέου μοντέλου που έχει επιβεβαιωθεί για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Το MPV περναει τις τελικές δοκιμές οπως βλέπουμε και σε αυτές τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες αλλά τώρα ερχεται στο φως μια καλύτερη εικόνα του εσωτερικού στην οποία διακρίνεται μια μεγάλη οθόνη αφής, όπως είδαμε και στο conept Initiale Paris στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η πέμπτη γενιά Espace θα είναι το πρώτο μοντέλο της Renault που θα φέρει τα διακριτικά Initiale Paris και θα ειναι κατασκευασμενο στην νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα CFM1. Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το νέο μοντέλο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τροφοδοτείται αποκλειστικά με υπερτροφοδοτούμενους τετρακύλινδρους κινητήρες και θα είναι διαθέσιμο με LED προβολείς και στα πίσω φώτα, στις high end εκδόσεις.

Ένας υπάλληλος αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στο Σαλόνι του Παρισιού.

Photos:worldcarfans

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies