Renault News
MeganeMotorsportsRallyRenault SportΕιδήσεις

Το Renault Megane RS RX στο DiRT Rally 2.0 (vid)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross της FIA που παρουσιάζεται από την Monster Energy, σε συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη Codemasters κυκλοφόρησε το DiRT Rally 2.0 ™ με τίτλο World RX In Motion.

Το DiRT Rally 2.0 θα κυκλοφορήσει με οκτώ πίστες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018, συμπεριλαμβανομένων των νέων Mettet (Βέλγιο), Silverstone και Circuit de Barcelona-Catalunya. Τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες rallycross θα είναι διαθέσιμες στο DiRT Rally 2.0: FIA World Rallycross Πρωτάθλημα Supercar, RX2, RX Super 1600 και RX Crosskart.

Τα νέα Supercars στο franchise του DiRT Rally περιλαμβάνουν το Renault Megane RS RX, το Audi S1 ​​EKS RX quattro και το PSRX Volkswagen Polo R Supercar.

Εκτός από τη διαμάχη με τα αντίπαλα αυτοκίνητα WRX και το Joker Lap, οι παίκτες θα τεθούν αντιμέτωπη με μεταβλητές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου rallycross.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies