Renault News
CapturRenaultΔιεθνή

Η παραγωγή του Renault Captur φτάνει τις 1.500.000 μονάδες

Το εργοστάσιο της Renault στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας έφτασε την παραγωγή 1.500.000 μονάδων του δημοφιλούς SUV Captur. Το μοντέλο ξεκίνησε την παραγωγή του στην Ισπανία τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές σε ένα εργοστάσιο που συναρμολογεί 1.125 οχήματα την ημέρα.

Το εργοστάσιο της Renault στο Βαγιαδολίδ γιορτάζει. Ο Γάλλος κατασκευαστής έφθασε τις 1.500.000 μονάδες παραγωγής του Renault Captur, ένα επιτυχημένο μοντέλο που ξεκίνησε την παραγωγή του τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι από τότε ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γαλλικής μάρκας. Στις πύλες του ντεμπούτο της νέας γενιάς που θα φτάσει στην αγορά το 2020 που έχει ήδη αρχίσει να εγκαταλείπει τις γραμμές συναρμολόγησης του Βαγιαδολιδ, το Renault Captur φτάνει ένα ακόμα ορόσημο.

Το Renault Captur έχει φτάσει – στην πολύ μικρή ιστορία του – τις 1.500.000 μονάδες στο εργοστάσιο του Βαγιαδολιδ. Το νούμερο ορόσημο είναι ένα νέας γενιάς Captur 2 πορτοκαλί χρώματος με μαύρη οροφή εξοπλισμένο με το νέο βενζινοκινητήρα TCe130. Ένας κινητήρας που επισης παράγεται στο ίδιο εργοστάσιο και διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων από το άλλο εργοστάσιο της γαλλικής μάρκας στη Σεβίλλη.

Η ιστορία του Renault Captur αν και μικρή διαθέτει μεγάλες επιτυχίες. Στην πραγματικότητα, 1.350.000 μονάδες του Captur 1 έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 70 χώρες στις πέντε ηπείρους, γεγονός που το θέτει μόνο πίσω από τη δεύτερη γενιά του Clio σε εξαγωγικό επίπεδο.

Η ιστορία του Renault Captur συνδέεται από το ξεκίνημα της με το εργοστάσιο Βαγιαδολιδ, το οποίο άνοιξε το 1964. Με συνολική έκταση 1.075.000 τετραγωνικών μέτρων, το εργοστάσιο παρήγαγε ανά τα χρόνια 19 διαφορετικά μοντέλα. Με ένα ιστορικό νούμερο παραγωγής των 7,245,000 μονάδων, το ισπανικό εργοστάσιο αποτελεί αληθινή αναφορά στην αυτοκινητοβιομηχανία της Ιβηρικής χερσονήσου. Επί του παρόντος, 1.125 οχήματα αφήνουν τις γραμμές συναρμολόγησης καθημερινά χάρη στους 4.300 εργαζόμενους που αποτελούν το εργατικό τους δυναμικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies