Renault News
DaciaDusterΔιεθνήΕιδήσεις

500.000 Dacia Duster ΙΙ από το εργοστάσιο Pitesti

Στα τέλη Νοεμβρίου, το εργοστάσιο της Dacia στο Pitesti της Ρουμανίας πέρασε το μισό εκατομμύριο μονάδες παραγωγής του νέου Duster. Αυτό το ορόσημο δείχνει την εμπορική επιτυχία της δεύτερης γενιάς του φημισμένου SUV η οποία ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Μια εικόνα που δείχνει επίσης την ικανότητα παραγωγής του εργοστάσιου της Dacia στην καρδιά της Ρουμανίας. Κάθε μέρα, 1.400 οχήματα βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής του, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.000 Duster. Από το 2010, 1,7 εκατομμύρια Duster έχουν πωληθεί σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το νούμερο 500.000 Duster, ήταν ένα 4×4 έκδοσης Prestige με το νέο 1.3 TCe 150 ίππων. Πριν από την παράδοση στον νέο γάλλο ιδιοκτήτη του, φωτογραφήθηκε από εργαζόμενους και τον διευθυντή του εργοστασίου.

Εκτιμάται για το εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του, το Duster αποτελεί αιτία εθνικής υπερηφάνειας στη Ρουμανία. Το αυτοκίνητο της χρονιάς 2018, είναι το πιο δημοφιλές SUV της χώρας και το μοντέλο με το υψηλότερο επίπεδο πωλήσεων μετά το Dacia Logan. Η εμπορική επιτυχία του Duster εκτείνεται πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας της γέννησής του. Είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο. Οι πωλήσεις του διατηρούν το εργοστάσιο Pitesti να λειτουργεί σε πλήρη ρυθμούς. Το 90% των παραγόμενων οχημάτων προορίζονται για εξαγωγή.

Εργοστάσιο Pitesti
Το βιομηχανικό συγκρότημα Pitesti βρίσκεται στο κέντρο της Ρουμανίας. Με τα 50 χρόνια λειτουργίας του, τα 288 εκτάρια και τους 12.000 υπαλλήλους του, λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για τη Ρουμανία. Στεγάζει διάφορες μονάδες αμάξωμα, συναρμολόγηση μηχανικά μέρη, χυτήριο και πλατφόρμα εφοδιαστικής. Κατασκευάζει τα Sandero, Logan, Logan MCV (estate) και το Duster, με τα σήματα Renault ή Dacia, ανάλογα με το μοντέλο και τη χώρα προορισμού.

Νέο DUSTER
Το Duster επαναπροσδιορίστηκε το 2017. Αν και όλα έχουν αλλάξει, έχει διατηρήσει τις ιδιότητες της προηγούμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας προσιτής τιμής. Το εξωτερικό στυλ είναι πιο δυναμικό, με μια νέα φωτεινή υπογραφή (LED) μπροστά και πίσω και πιο έντονους οπίσθιους ώμους. Το εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί πλήρως. Η ποιότητα, η άνεση και η οδηγική απόλαυση έχουν βελτιωθεί περαιτέρω.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies