Renault News
Formula 1

Abiteboul: Τα μονοθέσια του 2019 θα κάνουν τη σεζόν εξαιρετικά απρόβλεπτη

O Cyril Abiteboul ισχυρίζεται ότι τα χαρακτηριστικά των μονοθεσίων του 2019 μπορούν να κάνουν τη σεζόν περισσότερο απρόβλεπτη.

Ο γενικός διευθυντής της Renault υπογράμμισε πως η μάχη στη μέση του grid θα είναι τόσο αμφίρροπη που θα χρειαστεί οι ομάδες να τα κάνουν όλα σωστά αν θέλουν να επικρατήσουν.

Μετά το Αυστραλιανό grand prix δήλωσε:

“Η μάχη ήταν εξαιρετικά δύσκολη και θα συνεχίσει να είναι δύσκολη για το υπόλοιπο της σεζόν. Οπότε πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό.”

“Είναι πολύ δύσκολο να τα κάνεις όλα σωστά και πολύ εύκολο να κάνεις λάθος επιλογές σε θέματα διαχείρισης ελαστικών, επιλογής ελαστικών και set up. Δεν ήμασταν τέλειοι από αυτή την άποψη στη Μελβούρνη, οπότε είναι ένας ακόμα τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε.”

Ο Abiteboul αναμένει να δει σκαμπανεβάσματα στη φόρμα των ομάδων σε διαφορετικές πίστες, βασιζόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ferrari στην Αυστραλία.

“Τα μονοθέσια είναι πολύ καλά, είναι πολύ εύκολο να πετύχεις αλλά και να αποτύχεις, κρίνοντας από εμάς αλλά και από άλλες ομάδες. Η Ferrari αντιμετώπισε πρόβλημα στον αγώνα και η Red Bull στις κατατακτήριες. Πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να πάνε όλα καλά ή όλα ανάποδα σε έναν αγώνα, για λόγους που δεν εξαρτώνται απαραίτητα από εσένα.”

“Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι συνέβη σε όλους, γιατί ίσως να μπορέσουμε να μάθουμε από τη δυσκολία του καθενός.”

“Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρον σεζόν. Όσον αφορά εμάς όμως, χρειαζόμαστε μια καλύτερη απόδοση.”

“Έχουμε ένα μονοθέσιο που μπορεί να τα πάει καλύτερα αλλά θα χρειαστεί να εξαλείψουμε όλα αυτά τα μικρά προβλήματα που ανακαλύψαμε το σαββατοκύριακο”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies