Renault News
Formula 1

Αισιόδοξος για το Grand Prix του Μονακό ο Ricciardo

Ο Αυστραλός έχει βρεθεί πολλές φορές στο βάθρο του Μονακό κατά τη διάρκεια της θητείας του με τη Red Bull. Άρχισε από τη pole το 2016 και τερμάτισε δεύτερος μετά από ένα καταστροφικό pit stop που του κόστισε το προβάδισμα. Εξιλεώθηκε κερδίζοντας από τη pole το 2018 και έχει τερματίσει τρίτος τόσο το 2014 όσο και το 2017.

Ο Ricciardo γνωρίζει πως φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα με τη Renault αλλά πιστεύει πως πρόκειται για μια πίστα όπου ο οδηγός παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ’ ότι συνήθως.

“Είμαι πραγματικά περίεργος να πάω στο Μονακό, είμαι περίεργος να δω πώς θα αισθανθώ. Είμαι ενθουσιασμένος που γυρνάω εκεί, γιατί πάντα το αγαπούσα αυτό το μέρος.”

“Είμαι αισιόδοξος ότι αν μπορέσω να οδηγήσω στη πίστα με τον τρόπο που θέλω να οδηγήσω, τότε μπορώ να βρεθώ πιο μπροστά από το συνηθισμένο. Είτε αυτό σημαίνει στη πέμπτη είτε στην έκτη θέση. Θα δούμε. Είμαι ενθουσιασμένος.”

Ρωτήθηκε επίσης αν τα στενότερα κομμάτια της πίστας του Μπακού έδωσαν κάποια ένδειξη πιθανής απόδοσης.

“Για να είμαι ειλικρινής, όχι ιδιαίτερα. Στο Μπακού αγωνιστήκαμε με λιγότερη κάθετη δύναμη. Το Μονακό είναι μοναδικό αλλά νομίζω πως αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η αυτοπεποίθηση. “

“Τη Πέμπτη, το μόνο που θέλω, είναι να νιώσω αυτοπεποίθηση με το αυτοκίνητο, να μπορώ να επιτίθεμαι στα kerbs και να μπορώ να φρενάρω εκεί που θέλω να φρενάρω. Νομίζω ότι αν μπορέσω να το πετύχω αυτό, τότε θα μπορέσω να πετύχω κάτι.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies