Renault News
Motorsports

Alonso: H συμμετοχή της ομάδας στο Formula Renault Eurocup είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

O Fernando Alonso παρουσίασε επίσημα την αγωνιστική του ομάδα η οποία θα συμμετάσχει στο Formula Renault Eurocup 2019 της Ισπανίας. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, περιέγραψε τη συμμετοχή της ομάδας του στο πρωταθλημα Formula Renault Eurocup ως “ένα όνειρο που πραγματοποιείται”.

Η FA Racing Team – συμμετέχει ήδη στην F4, στα kart και στο esports – προστέθηκε στη διοργάνωση μαζί με άλλες δύο νεοφώτιστες ομάδες και παρουσίασε το αυτοκίνητο για το 2019.

Έχοντας αποσυρθεί από την F1 για να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο να γίνει μόλις ο δεύτερος οδηγός στην ιστορία που θα κατακτήσει το λεγόμενο “Triple Crown” στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και παράλληλα με μια γεμάτη σεζόν συμμετοχής στο World Endurance Championshp, εξασφάλισε χρόνο ώστε να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα του.

Η ομάδα του Alonso, η οποία θα συμμετάσχει σε συνεργασία με την Ισπανική Drivex, του ιδρύθηκε από τον πρώην οδηγό της F1, Pedro de la Rosa και τον Miguel Angel del Castro, παρουσίασε επίσημα το μονοθέσιο σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο προσωπικό μουσείο του Ισπανού.

Ο έμπειρος οδηγός Callan O’Keeffe, ο προερχόμενος από την F4 Patrick Schott και ο νέος Brad Benavides, θα αποτελέσουν τους οδηγούς για την FA Team Racing.

“Είναι υπέροχο συναίσθημα να παρουσιάζουμε την ομάδα εδώ! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα επειδή έχουμε καταθέσει μεγάλη προσπάθεια και πάθος σε αυτό το project.”

“Ο στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε όλη μας την εμπειρία για το καλό της ομάδας. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε του νέους μας οδηγούς να κάνουν το ταξίδι τους στα μονοθέσια και να προχωρήσουν τη καριέρα τους.”

“Η ομάδα μας απαρτίζεται από δυνατούς οδηγούς και νιώθουμε σίγουροι για τις πιθανότητές μας σε μια μεγάλη σειρά αγώνων όπως αυτή”

Τα χρώματα που θα διακοσμήσουν το μονοθέσιο Tatuus F318 και τις φόρμες των οδηγών, είναι εμπνευσμένα από το κράνος του Ισπανού πρωταθλητή και αποτελούνται από το συνδυασμό κίτρινου, μπλε και πορτοκαλί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies