Renault News
RenaultΔιεθνήΗλεκτρικά

Ανακοινώθηκε το επίσημο ντεμπούτο του πρώτου ηλεκτρικού Renault στην Κίνα

Η Renault ανακοίνωσε επίσημα την παρουσίαση του μικρού ηλεκτρικού οχήματος K-ZE την επόμενη εβδομάδα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Την πρώτη ιδέα την πήραμε από το K-ZE Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το περασμένο φθινόπωρο, είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της μάρκας που προορίζεται για την Κίνα, αλλά δεν θα περιοριστεί μόνο εκεί, καθώς τελικά θα πωληθεί και σε άλλες αγορές.

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν στις 16 Απριλίου, όταν θα παρουσιαστεί επίσημα στη συνέντευξη Τύπου της Renault, που θα ξεκινήσει στις 10:20 π.μ. τοπική ώρα.

Το K-ZE μοιάζει με ένα Kwid από το μέλλον, με αποκλειστικό σχεδιασμό εμπρός και πίσω και ένα χρώμα διπλού τόνου, αν και παραμένει να δούμε πόσα από αυτά τα στοιχεία styling θα καταλήξουν στην έκδοση παραγωγής.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του K-ZE δεν έχει αναλυθεί. Στην πραγματικότητα, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι είναι ικανό να ταξιδεύει για 250 χιλιόμετρα, όπως μετράται στο πρότυπο NEDC. Ως αποτέλεσμα, η πραγματική απόσταση οδήγησης θα μπορούσε να είναι περίπου 200 χλμ. , ή ελαφρώς μικρότερη.

Απευθυνόμενο στο ευρύ κοινό, το K-ZE δεν θα χάσει κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει στα σύγχρονα αυτοκίνητα, όπως ένα σύστημα ψυχαγωγίας, πλοήγησης και κάμερας αναστροφής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies