Renault News
RenaultTwingoΔιεθνήΕιδήσεις

Από 11.400 ευρώ το ανανεωμένο Renault Twingo 2019 στην Γαλλία

Το ανανεωμένο Renault Twingo θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2019 σε 4 εκδόσεις. Βελτιωμένο και εξοπλισμένο με νέους κινητήρες, διατίθεται από 11.400 ευρώ στη γαλλική αγορά. Η περιορισμένη έκδοση Twingo Le coq sportif (αποκλειστικά για την γαλλική αγορά) ξεκινά στα 15.700 ευρώ.

Το νέο Renault Twingo θα είναι μία από τις καινοτομίες που θα ανακαλυφθούν στο περίπτερο της Renault στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2019. Ανανεωμένο εμπρός μέρος, νέα χρώματα αμαξώματος, πιο πρακτικό, το γαλλικό όχημα πόλης φέρνει πολλές αλλαγές, χωρίς να φουσκώνει το λογαριασμό. Έτσι, η βασική έκδοση – Twingo Life – ξεκινά στην ίδια τιμή (11.400 ευρώ), παρά την άφιξη του νέου 3κύλινδρου 1.0 SCe 65 με τη λειτουργία Start & Stop. Αλλά η εν λόγο έκδοση δεν προσφέρει κλιματισμό, ραδιόφωνο αυτοκινήτου κα. και ο κατάλογος επιλογών περιορίζεται σε μεταλλική βαφή.

Το Twingo Zen προσφέρει ήδη περισσότερα: κλιματισμό, ραδιόφωνο R & G για smartphones, ηλεκτρικοί καθρέφτες που είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε πιο ισχυρούς κινητήρες: SCe 75 και TCe 95. Σε σύγκριση με το παλιό μοντέλο, οι τιμές δεν αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 400 ευρώ.

Το Twingo Intens είναι η μοναδική έκδοση που προσφέρει το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη EDC (μόνο με τον TCe 95). Η έκδοση είναι επίσης πολύ πιο πλούσια, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πολυμέσων Easy Link (οθόνη αφής 7 ιντσών) που είναι τώρα συμβατό με τα Android Auto και CarPlay, τροχούς 15 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι και cruise control . Και πάλι, η αύξηση των τιμών δεν είναι υπερβολική σε σύγκριση με το παλιό Twingo (+400 ευρώ).

Περιορισμένη έκδοση Renault Twingo Le coq sportif
Για να συνοδεύσει την κυκλοφορία του ανανεωμένου Twingo, η Renault προσφέρει μια περιορισμένη έκδοση “Le coq sportif”. Η κορυφαία έκδοση, παίρνει και πάλι τον εξοπλισμό της εκδοσης Intens και προσθέτει αυτόματο κλιματισμό, ζάντες 16 ιντσών, υαλοκαθαριστήρες με αυτόματη ανάφλεξη. Διακρίνεται επίσης από μια συγκεκριμένη παρουσίαση: κόκκινα καλύμματα καθρέφτη, αυτοκόλλητο τριών χρωμάτων, ταπετσαρία TEP (faux leather) / κόκκινο ύφασμα …

Το Twingo Le coq sportif προσφέρεται με τους κινητήρες SCe 75, TCe 95 και TCe 95 EDC. Οι τιμές κυμαίνονται από 15.700 ευρώ έως 17.700 ευρώ, επιπλέον 1.000 ευρώ σε σύγκριση με την έκδοση Intens.

Όλες οι τιμές αφορούν την Γαλλική αγορά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies