Renault News
CapturRenaultΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Αποκάλυψη για την δεύτερη γενιά Renault Captur

Η δεύτερη γενιά του Renault Captur αποκαλύφθηκε. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του ανανεωμένου SUV έχει φιλτραριστεί. Με τη νέα γενιά υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που ξεκινάει το Captur, από πλατφόρμα μέχρι σχεδιασμό μέσω τεχνολογικού εξοπλισμού και βελτιωμένη μηχανική προσφορά.

Το νέο Captur της Renault έχει αποκαλυφθεί χάρη σε μια διαρροή που έχει τρέξει σαν wildfire μέσω των κοινωνικών δικτύων. Το δημοφιλές SUV της Renault που παρουσιάζει περήφανα τη σφραγίδα “Made in Spain” θα υποστεί μια αξιοσημείωτη εξέλιξη με την άφιξη της δεύτερης γενιάς. Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν από τους κεντρικούς πυλώνες του Γάλλου κατασκευαστή, οπότε η ενημέρωσή του προκαλεί μεγάλη προσδοκία.

Στην εικόνα που συνοδεύει αυτό το άρθρο μπορούμε να το δούμε τελείως εκτεθειμένο. Μεγάλο μέρος του εξωτερικού σχεδιασμού του είναι εκτεθειμένο. Τόσο το μπροστινό όσο και το πλευρικό μέρος του οχήματος είναι ορατά. Δεν παρουσιάζει μεγάλες εκπλήξεις, καθώς αντανακλά τη φιλοσοφία σχεδιασμού που εφαρμόζει η Renault στα νέα της μοντέλα. Όσον αφορά το μοντέλο που βρίσκουμε σήμερα στις αντιπροσωπείες, οι διαφορές είναι αξιοσημείωτες.

Θα ξεκινήσει νέες οπτικές φωτιστικές ομάδες στις οποίες τα φώτα LED είναι ενσωματωμένα για την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της ημέρας που αντλούν το χαρακτηριστικό C της μάρκας. Ούτε μπορούμε να αγνοήσουμε τον νέο προφυλακτήρα και την κάτω γρίλια καθώς και τους προβολείς ομίχλης.

Το νέο Renault Captur θα φτάσει φορτωμένο με σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες. Η πρώτη αφορά την βάση της, καθώς θα κάνει χρήση της πλατφόρμας CMF-B, της ίδιας αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιεί το νέο Renault Clio 5 που θα φτάσει σύντομα στην αγορά. Αυτή η πλατφόρμα θα είναι το κλειδί για τη βελτίωση του χώρου στο θάλαμο επιβατών και την αύξηση της χωρητικότητας φορτίου.

Στο εσωτερικό, η εξέλιξη θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Θα ξεκινήσει μια νέα οθόνη αφής γενναιόδωρου μεγέθους και θα είναι δυνατό να εξοπλιστεί ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας θα παρέχει πρόσβαση σε μια ολόκληρη σειρά ψηφιακών υπηρεσιών. Και αν δεν είναι αρκετό, έχουμε και πολλά συστήματα υποστήριξης οδήγησης.

Προχωρώντας στο μηχανικό τμήμα, θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμη μια επιλογή βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων. Μία από τις μεγάλες καινοτομίες σε αυτή την πτυχή θα είναι μια υβριδική plug-in έκδοση που ονομάζεται “e-Tech”. Υπάρχει επίσης στα πλάνα μια έκδοση μιας συγκεκριμένης αθλητικής προσέγγισης που ονομάζεται RS Line και της οποίας η ισχύς θα είναι πάνω από 150 HP.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies