Renault News
DusterRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Αυτό είναι το νέο Renault Duster για την Ινδία

Η ανανεωμένη έκδοση του Renault Duster παρουσιάστηκε στην Ινδία σήμερα. Αυτή είναι η δεύτερη ανανέωση που λαμβάνει μέχρι στιγμής το συμπαγές SUV. Για την ινδική αγορά, η Renault αποφάσισε να παραλείψει την εισαγωγή της επόμενης γενιάς του Duster που βρίσκεται επί του παρόντος σε πώληση σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές. Το facelift Duster συνοδεύεται από αρκετές ανανεώσεις, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του οχήματος.

Το Renault Duster 2019 έρχεται με μια νέα μάσκα, καινούριο μπροστινό προφυλακτήρα διπλού τόνου χρώματος αμαξώματος, η οποία διαθέτει αναθεωρημένα προστατευτικά μαζί με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED DRL. Το SUV έρχεται τώρα με ένα σύνολο νέων ζαντων αλουμινίου 16 ιντσών. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του Duster παραμένουν τα ίδια όπως και πριν. Στο πίσω μέρος, ωστόσο, τα tail-lights διαθέτουν μια μικρή ανανέωση στο σχεδιασμό τους μαζί με την πίσω πόρτα. Το ανανεωμένο Renault Duster έρχεται με δύο νέους πρόσθετους χρωματικούς συνδυασμούς. Αυτά είναι τα «Caspian Blue» και «Mahogany Brown».

Οι εσωτερικοί χώροι του Duster έχουν επίσης ανανεωθεί με αυτό το facelift. Η διάταξη των οργάνων παραμένει η ίδια. Ωστόσο, η καμπίνα διαθέτει ένα νέο τιμόνι που συνοδεύεται από χειριστήρια soft-touch. Στην πλευρά του συνοδηγού του ταμπλό διαθέτει επίσης ένα ελαφρώς ανανεωμένο σχέδιο. Η κεντρική κονσόλα αυτού του SUV παρουσιάζει μια νέα εμφάνιση. Τα air-conents αποκτούν ένα νέο σχέδιο. Έρχεται με το ίδιο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας με οθόνη αφής προσφέρει το Android Auto και το Apple Car Play μαζί με το σύστημα αναγνώρισης φωνής. Το ανανεωμένο Duster έρχεται τώρα με ένα σύστημα ήχου ARKAMYS με 4 ηχεία που συνοδεύεται από 2 ηχεία εμπρός. Η αυτόματη μονάδα ελέγχου κλιματισμού παραμένει η ίδια.

Το νέο Renault Duster έρχεται τώρα με διπλούς αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα προειδοποιήσεις υψηλής ταχύτητας, πίσω κάμερα στάθμευσης μαζί με την υπενθύμιση ζώνης ασφαλείας οδηγού και επιβάτη ως στάνταρ. Εκτός από αυτό, το SUV έρχεται επίσης με πίσω κάμερα στάθμευσης, ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας και Hill-Assist System σε πιο ακριβές εκδόσεις.

Οι προδιαγραφές κινητήρα του Renault Duster παραμένουν οι ίδιες. Το βενζινοκίνητο είναι το 1.5 λίτρων, τεσσάρων κυλίνδρων, 106 hp με 142 Nm μέγιστης ροπής. Έρχεται με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων μαζί με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Η γκάμα κινητήρων diesel του νέου Duster αποτελείται από το 1,5-λίτρων, 4κύλινδρο dCi που διατίθεται σε δύο ιπποδύναμης. Ο ένας είναι η μονάδα 85 hp που παράγει μέγιστη ροπή 200 Nm μέγιστης ροπής και η άλλη είναι η μονάδα 110 hp που παράγει μέγιστη ροπή 245 Nm.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies