Renault News
Formula 1

Daniel Ricciardo: “Ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε”

Ο Αυστραλός οδηγός Daniel Ricciardo πιστεύει ότι η Renault μπορεί να προλάβει τους ανταγωνιστές της στο δεύτερο μισό της σεζόν του 2019.

Για τον πρώτο του χρόνο στην ομάδα της Renault, ο Daniel Ricciardo σίγουρα ήλπιζε καλύτερα από την ενδέκατη θέση στην κατάταξη των οδηγών στο καλοκαιρινό διάλειμμα. Αλλά ο Αυστραλός θέλει ακόμα να πιστέψει και πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Daniel Ricciardo παραδέχεται ότι η ομάδα του γάλλου κατασκευαστή δεν είχε εύκολο ξεκίνημα στο πρωταθλημα, με την Renault να είναι σήμερα έκτη στους κατασκευαστές.

“Δεν μπορούμε να αποκρύψουμε το γεγονός ότι μέχρι στιγμής είχαμε μια δύσκολη σεζόν, υπήρχαν θετικά στοιχεία και άλλα πολύ μακριά από το ιδανικό”, δήλωσε ο Ricciardo πριν το Grand Prix του Βελγίου.

“Το καλοκαιρινό διάλειμμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να γεμίσω τις μπαταρίες μου περνώντας τις διακοπές μου στο Λος Άντζελες καθαρίζοντας το κεφάλι μου, το ίδιο έχει συμβεί και με την ομάδα”.

“Ελπίζω λοιπόν να είμαστε όλοι ενεργοποιημένοι για να στοχεύσουμε καλύτερα και να καλύψουμε την διαφορά από τους ανταγωνιστές μας σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε, χρειαζόμαστε μόνο Σαββατοκύριακα χωρίς προβλήματα”.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram, και στο Youtube.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies