Renault News
RenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις μεταξύ της Renault και της Fiat

Ο κ. Martin Vial, επίτροπος μετοχικού κεφαλαίου του Γαλλικού κράτους, δήλωσε την Παρασκευή ότι αγνοεί τις φήμες περί νέων διαπραγματεύσεων μεταξύ της Renault και της Fiat Chrysler μετά από αναφορές του Ιταλικού Τύπου.

Στις αρχές Ιουνίου, η FCA απροσδόκητα απέσυρε την προσφορά της για συγχώνευση στα 30 δισεκατομμύρια ευρώ που υπέβαλε στον Γάλλο ανταγωνιστή της, κατηγορώντας τις πολιτικές συνθήκες στη Γαλλία ότι έθεσαν σε κίνδυνο ένα σχέδιο που θα είχε γεννήσει τον τρίτο μεγαλύτερο κατασκευαστή αυτοκινήτων στο κόσμο.

Από τότε, οι φήμες κυκλοφορούν τακτικά για πιθανή επανάληψη των διαπραγματεύσεων, που τροφοδοτήθηκαν πρόσφατα από ένα άρθρο στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore σύμφωνα με το οποίο η επαφή μεταξύ των δύο εταιρειών δεν έχει “σπάσει”.

“Δεν υπάρχει, εξ όσων γνωρίζω, νέες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Fiat και της Renault”, δήλωσε ο Martin Vial ενώ ερωτήθηκε σχετικά με αυτές τις εικασίες στο Radio Classique. Επανέλαβε ότι δόθηκε προτεραιότητα στη συμμαχία με τη Nissan, τον Ιαπωνικό εταίρο της Renault.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies