Renault News
RenaultRenault–Nissan-MitsubishiΔιεθνή

Διευθυντικό στέλεχος της Renault-Nissan πηγαίνει στην PSA και κατηγορεί τον Thierry Bolloré

Ο Arnaud Deboeuf, διευθυντικό στέλεχος της συμμαχίας Renault-Nissan, αφήνει την γαλλο-ιαπωνικη Συμμαχία για χάρη της PSA. Σε ένα μήνυμα που αναμεταδόθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου από την Le Figaro, ο Deboeuf κατηγορεί τον γενικό διευθυντή της Renault Thierry Bolloré.

Ο Arnaud Deboeuf, διευθυντής της συμμαχίας Renault-Nissan από τον Απρίλιο του 2015, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Renault και να εργαστεί στον ανταγωνιστή PSA, αναφέρει την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου η Le Figaro. Αυτή η αναχώρηση απεικονίζει τα προβλήματα εντός της Renault από την πτώση του πρώην αφεντικού, Carlos Ghosn.

“Ο Thierry Bolloré μου είπε ότι κανείς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου πια”

Διευθυντής του “Γραφείου CEO” και βασικός άνθρωπος της γαλλο-ιαπωνικής Συμμαχίας, ο Arnaud Deboeuf εργάστηκε στη Renault από το 1993.

“Όταν ο Thierry Bolloré [Γενικός Διευθυντής της Renault] μου είπε ότι κανείς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου πια και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να φύγω από τη Renault και ότι δεν μπορούσα να πάω και να δουλέψω στην Nissan, τα λόγια του θα μπορούσαν να με βλάψουν” όπως μεταδίδει η Le Figaro.

Κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει από τη Renault ή την PSA. Η ακριβής θέση του Arnaud Deboeuf στο Group PSA δεν είναι ακόμη γνωστή.

Πονοκέφαλος για την Renault

Παρόλο που μετακινήσεις υπήρχαν πάντα στο κόσμο του αυτοκίνητου, η μετακίνηση από την Renault στην PSA έχει αυξηθεί, καθώς θυμόμαστε την πιο ισχυρή μεταγραφή του πρώην No2 της Renault, Carlos Tavares, ο οποίος έγινε Νο1 στην PSA.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα: ο Thierry Koskas, πρώην διευθυντής πωλήσεων της Renault, έγινε τον Μάρτιο ανώτερος αντιπρόεδρος και διευθυντής πωλήσεων και εμπορίας της PSA. Καθώς και ο Alain Raposo, σημερινός βιομηχανικός διευθυντής της PSA και ο Yann Vincent, πρώην υπεύθυνος ποιότητας στην Avtovaz.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies