Renault News
DaciaSanderoΔιεθνήΚατασκοπεία

Δοκιμών συνέχεια για το νέο Dacia Sandero

Η ανάπτυξη της τρίτης γενιάς του Dacia Sandero εισέρχεται σε μια νέα και σημαντική φάση. Τις χειμερινές δοκιμές. Η Dacia πραγματοποιεί μια σειρά δοκιμών στη βόρεια Ευρώπη, όπως δείχνουν αυτές οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Και αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό, το πρωτότυπο Sandero 2020 παρουσιάζει αξιοσημείωτη απώλεια καμουφλάζ.

Η Dacia συνεχίζει να βυθίζεται στην ανάπτυξη του πιο φιλόδοξου σχεδίου της για το τρέχον έτος. Δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από τη νέα γενιά Dacia Sandero. Το δημοφιλές ρουμάνικο μοντέλο θα ανανεωθεί πλήρως. Νέα πλατφόρμα νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό. Ένα πρότζεκτ για το οποίο η μάρκα έχει μεγάλες ελπίδες και φιλοδοξίες.

Η τρίτη γενιά του Sandero θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον της εταιρείας. Και δεν μιλάμε μόνο για το καλύτερο αυτοκίνητο σε πωλήσεις της Dacia. Με την ανανέωση αυτή η εταιρεία θα ξεκινήσει τη μετάβασή της στην ηλεκτρική κινητικότητα. Η νέα γενιά του Sandero θα στοιχηματίσει στην ηλεκτροκίνηση.

Ο κατασκευαστής βρίσκεται στη βόρεια Ευρώπη ολοκληρώνοντας τις πολύ σημαντικές χειμερινές δοκιμές. Μερικές δοκιμές που έβαλαν το όχημα σε εξέλιξη στο όριο.

Εκτός από το γεγονός ότι μπορούμε να δούμε ένα πρωτότυπο του Sandero 2020 που αντιμετωπίζει το κρύο και το χιόνι, διαπιστώνουμε μια αξιοσημείωτη απώλεια καμουφλάζ που είναι ιδιαίτερα εμφανής στο μέτωπο. Ένα καλό μέρος του προφυλακτήρα και της σχάρας έχει εκτεθεί. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε μια σαφέστερη ιδέα της γραμμής που θα ακολουθήσει το ρουμανικό μοντέλο. Από αυτή την άποψη, θα είναι περισσότερο εξέλιξη παρά μια επανάσταση.

Αν και θα φαίνεται πιο μοντέρνο και λιγότερο ήπιο, θα είναι ακόμα αναγνωρίσιμο γρήγορα ως Dacia Sandero. Σε τεχνικό επίπεδο, οι αλλαγές θα είναι πολύ μεγαλύτερες. Θα υποστηριχθεί από την πλατφόρμα CMF-B, την ίδια αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται από το νέο Renault Clio. Αυτή η πλατφόρμα είναι καθοριστική για τα σχέδια ηλεκτροκίνησης που διαθέτει η Dacia για αυτό το μοντέλο.

Η γκάμα των κινητήρων του Sandero 2020 θα αποτελείται από μια επιλογή κινητήρων ντίζελ και βενζίνης. Η έκδοση LPG θα παραμείνει διαθέσιμη. Τα μεγάλα νέα ειναι η υβριδική έκδοση (HEV). Η εισαγωγή της ημι-υβριδικής τεχνολογίας (MHEV) εξετάζεται επίσης για τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών σε ορισμένους κινητήρες.

Πότε θα φτάσει στην αγορά; Το λανσάρισμα του νέου Sandero θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2020, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η εμπορευματοποίηση θα ξεκινήσει το επόμενο φθινόπωρο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies