Renault News
DaciaDusterΔιεθνή

Ένα Dacia Duster για τον Πάπα Φραγκίσκο

Την Τετάρτη, η Renault παρέδωσε στον Πάπα Φραγκίσκο ένα μοναδικό Dacia Duster 4X4, ειδικά σχεδιασμένο για όλες τις ανάγκες του στις μεταφορές.

Αυτή τη βδομάδα ο Xavier Martinet, Διευθύνων Σύμβουλος της Groupe Renault Ρουμανίας , ο Διευθύνων Σύμβουλος της Automobile Dacia SA Christophe Dridi, και ο Γενικός Διευθυντής της Groupe Renault Ιταλίας, παρέδωσαν ένα παραγγελθέν SUV “Popemobile” στον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό.

Το όχημα είναι ένα Dacia Duster 4X4 λευκού χρώματος που έχει ειδικά προσαρμοστεί ανάλογα για τις ανάγκες κινητικότητας του Πάπα. Από τα πέντε καθίσματα που υπάρχουν σε αυτό το μοντέλο, το ένα είναι ένα “ιδιαίτερα άνετο πίσω κάθισμα”. Επίσης, μια μεγάλη ηλιοροφή επιτρέπει στον Πάπα να χαιρετίζει άνετα τους περαστικούς.

Επιπλέον, το Duster έχει εξοπλιστεί με αποσπώμενη υπερκατασκευή γυαλιού και είναι χαμηλομένο κατά 30 χιλιοστά για ευκολότερη επιβίβαση.

Όσον αφορά το όχημα, ο Martinet δήλωσε: “Με αυτό το δώρο προς την Αυτού Αγιότητά του, η Renault ανανεώνει την ισχυρή και συνεχή δέσμευσή της να τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της”.

Ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος έχει αποδείξει την προτίμησή του για δημόσια συγκοινωνία και όχι για πολυτελή ιδιωτικά ταξίδια, αυτό το Duster είναι πολύ πιο συγκρατημένο από τα προηγούμενα αυτοκίνητα που του προσφέρθηκαν στο παρελθόν. Είναι πιθανό ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως η Lamborghini όταν του δόθηκε το 2017.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies