Renault News
RenaultΔιεθνή

Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά ο διαγωνισμός Crazy Ride Game Renault 2019

Οι συμμετέχοντες στο Crazy Ride Game 2 από την Renault Retail Group είναι σχεδόν έτοιμοι για να παρουσιάσουν το πιο τρελό τους αυτοκίνητο! Το γαλλικό L’ argus ήταν σε θέση να εισέλθει σε τέσσερα εργαστήρια για να ανακαλύψει ορισμένα τρελά οχήματα.

Renault Clio limousine, Kangoo écolo, Sandero pig και R5 Mad Max, είναι τα εκρηκτικά αυτοκίνητα που οι ομάδες RRG (Renault Retail Group) παρουσίασαν τον Απρίλιο του 2018 για το πρώτο παιχνίδι Crazy Ride Renault.

Το εν λόγω παιχνίδι έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Γαλλία το 2018 μεταξύ των Γάλλων αντιπροσώπων της Renault.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και έτσι μια δεύτερη σεζόν προγραμματίζεται για το 2019. Νέα τρελά οχήματα βρίσκονται σε εξέλιξη πριν από τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθει τον Ιούνιο. Ο στόχος του παιχνιδιού παραμένει ο ίδιος: μετατρέψτε ένα οδικό όχημα σε ένα εντελώς τρελό όχημα και με προϋπολογισμό μόλις 2.000 ευρώ.

Φέτος, η πρόκληση καθίσταται ευρωπαϊκή, καθώς συμμετέχουν αντιπροσωπίες της Renault από Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία. Στη Γαλλία συμμετέχουν τουλάχιστον 19 ομάδες. Τέσσερις συμφώνησαν να ανοίξουν τις πόρτες των εργαστηρίων τους και να αποκαλύψουν το έργο τους. Από το Twizy dragster στον αερομεταφορέα Clio, οι ιδέες πάντως δεν λείπουν!

(largus.fr)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies