Renault News
KadjarRenaultScenicΔιεθνήΕιδήσεις

Φήμες αναφέρουν πως η Renault θα βάλει τέλος στους κινητήρες diesel των Kadjar και Scénic από το 2020

Σύμφωνα με φήμες, η Renault έχει ήδη σχεδιάσει να θέσει τέρμα στους πετρελαιοκινητήρες στα μοντέλα Kadjar και Scénic / Grand Scénic από το 2020. Μια επιλογή για την οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη τον λόγο, αλλά δημιουργεί ορισμένες απορίες.

Το Scénic και το Grand Scénic δεν έχουν ανανεωθεί ακόμα και το Kadjar μόλις έχει ανανεωθεί. Τα δύο έχουν ένα κοινό πράγμα: την πρόσφατη υιοθέτηση των τελευταίων κινητήρων ντίζελ BlueDCi, οι οποίοι τους επιτρέπουν να περάσουν τα τελευταία πρότυπα αντιρρύπανσης και δοκιμές πιστοποίησης. Αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι η Renault έχει ήδη αποφασίσει να τερματίσει τις εκδόσεις diesel στο Kadjar και της οικογένειας Scénic μέχρι το 2020.

Η δεύτερη γενιά του Kadjar θα πρέπει λογικά να φτάσει στην καλύτερη περίπτωση το 2021, ενώ αυτή του Scénic είναι ακόμα μακρινή. Ξαφνικά, η απουσία των κινητήρων ντίζελ θα αφήσει τα Kadjar και Scénic χωρίς ένα σημαντικό τους προσόν, δεδομένου ότι δεν θα πρέπει να στραφούν σε επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις, σε αντίθεση με το επερχόμενο ανανεωμένο Megane και την δεύτερη γενιά Captur.

Έτσι, αυτή είναι η μεγαλη απορία στην ακολουθία των γεγονότων σε σχέση με αυτά τα δύο μοντέλα. Αν όντως τα μοντέλα Kadjar και Scénic σταματήσουν να έχουν στην γκάμα τους κινητηρες diesel, δεν θα πρέπει να έχουμε επιβεβαίωση πριν από το τέλος του έτους, στην καλύτερη περίπτωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies