Renault News
Formula 1

Φορτηγό της Renault F1 ενεπλάκη σε ατύχημα στην Ουγγαρία

Ένα φορτηγό της Renault F1 ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ ταξίδευε στην Ουγγαρία για το ομώνυμο Grand Prix.

Η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού έχει της αισθήσεις του και απέφυγε κάποιο σοβαρό τραυματισμό μετά το περιστατικό που συνέβη στον Αυτοκινητόδρομο Μ1 της Ουγγαρία, κοντά στην πόλη Gyor.

Η Renault δηλώνει ότι ο οδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω ελέγχους, αλλά «οδηγούσε στο πλαίσιο των απαιτητικών κανονισμών» και δεν έχει εμπλακεί κανένα άλλο όχημα στο ατύχημα.

“Επιβεβαιώνουμε ότι ένα φορτηγό της Renault F1 Team ενεπλάκη σε ατύχημα στην Μ1 στην Ουγγαρία, κοντά στο Gyor”, ανέφερε μέσω κοινωνικών δικτύων η ομάδας της Renault.

“Ο οδηγός, ο οποίος οδηγούσε σύμφωνα με τους κανονισμούς που τηρούνται, εξήχθη από το όχημα, έχει τις αισθήσεις του και δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

“Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ουγγαρίας για περαιτέρω ελέγχους.

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται στο δρόμο για το Hungaroring για το επικείμενο Ουγγρικό Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου, το οποίο ακολουθεί αμέσως μετά το Γερμανικό Grand Prix της Κυριακής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies