Renault News
Formula 1

Grad Prix Μονακό – Ελεύθερες Δοκιμές: Οι αλλαγές επηρέασαν την απογευματινή επίδοση της Renault

Η ομάδα της Renault ξεκίνησε την προετοιμασία για το 66ο Μονακό Grand Prix την Πέμπτη στη συννεφιασμένη πίστα του Monte Carlo.Η ομάδα εστίασε στο να αυξήσει το επίπεδο άνεσης των οδηγών στο μονοθέσιο και στην εύρεση εμπιστοσύνης στις ρυθμίσεις όσον αφορά την υψηλή κάθετη δύναμη.

Το πρωί ο Nico Hukenberg πέτυχε τον 7ο ταχύτερο χρόνο με τον Daniel Ricciardo να βρίσκεται δύο δέκατα πιο πίσω. Η κίνηση στη πίστα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επίδοση της απογευματινής προσπάθειας με τους οδηγούς να καταλαμβάνουν τις θέσεις 16 και 17.

Nico Hulkenberg

Ελεύθερες Δοκιμές 1: P7 / 1:13.227 / 45 γύροι 
Ελεύθερες Δοκιμές 2: P16 / 1:12.872 / 49 γύροι

Σήμερα τα πράγματα φάνηκαν να πηγαίνουν καλά, ειδικά στις πρωινές ελεύθερες δοκιμές. Το απόγευμα στη προσπάθεια γρήγορου γύρου υπήρχε αρκετή κίνηση οπότε σίγουρα μπορούσαμε να πετύχουμε καλύτερο χρόνο. Το Μονακό είναι πάντοτε ενδιαφέρον και διαφορετικό σε σχέση με άλλους αγώνες και είναι καλό που έχουμε μια κενή μέρα για να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και να επιλέξουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τις επόμενες μέρες. Αισθάνομαι άνετα, η βάση είναι καλή αλλά υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε σε μερικούς τομείς.

Daniel Ricciardo

Ελεύθερες Δοκιμές 1: P11 / 1:13.413 / 41 γύροι
Ελεύθερες Δοκιμές 2: P17 / 1:12.888 / 53 γύροι

“Αισθάνθηκα αρκετά άνετα το πρωί και είμαι ευχαριστημένος που μπορέσαμε να πετύχουμε γρήγορους χρόνους αρκετά γρήγορα. Παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε το απόγευμα. Κάναμε κάποιες αλλαγές αλλά ίσως δε βοήθησαν όπως θα θέλαμε. Μετά και τα γεγονότα του απογεύματος, έχουμε λίγο παραπάνω δουλειά να κάνουμε ώστε να βρούμε το κάτι παραπάνω που χρειάζεται. Όπως συμβαίνει πάντα στο Μονακό, είναι απίστευτο να οδηγώ σε αυτούς τους δρόμους. Είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό.

Nick Chester, Τεχνικός Διευθυντής Αμαξώματος

Ήμασταν αρκετά χαρούμενοι μετά τις πρωινές δοκιμές. Κάναμε πολλούς γύρους, οι οδηγοί ένιωσαν άνετα και η ισορροπία του αυτοκινήτου δεν φάνηκε κακή. Το απόγευμα δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι. Θα δούμε τι αλλαγές κάναμε στις ρυθμίσεις και θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τον ρυθμό για τις τρίτε ελεύθερες δοκιμές. Ξέρουμε πως έχουμε δουλειά να κάνουμε για να έχουμε μια καλύτερα μέρα το Σάββατο, αλλά χρειάζεται να τα ελέγξουμε όλα και να κάνουμε τις σωστές αλλαγές.



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies