Renault News
Formula 1

Grand Prix Αζερμπαϊτζάν – Ελεύθερες Δοκιμές: Χρειάζεται δουλειά για τις Κατατακτήριες

Η σημερινή μέρα των Ελεύθερων Δοκιμών δεν είχε ροή στο Αζερμπαϊτζάν καθώς οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές διακόπηκαν πολύ γρήγορα εξαιτίας ενός προβλήματος με το καπάκι του φρεατίου και εν τέλη διακόπηκαν για τον έλεγχο όλων των αντίστοιχων σημείων της πίστας. Οι δεύτερες δοκιμές είχαν αρετές κόκκινες σημαίες, με τον Ricciardo να επικρατεί του Hulkenberg καταλαμβάνοντας όμως μόλις τη 15η θέση, ενώ ο Γερμανός έμεινε στη 17η.

Nico Hulkenberg

Ελεύθερες Δοκιμές 1: –
Ελεύθερες Δοκιμές 2: P17 / 1:46.717 / 24 γύροι

“Είναι κρίμα που δεν καλύψαμε όση απόσταση είχαμε προγραμματίσει για σήμερα αλλά το ίδιο συνέβη με όλες τις ομάδες. Η μέρα δε πήγε καλά για εμάς, δυσκολευτήκαμε με τη προθέρμανση των ελαστικών, τα επίπεδα κάθετης δύναμης και τη σταθερότητα των φρένων. Όλα αυτά μας δυσκόλεψαν αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σήμερα ώστε να έχουμε κάποιες διορθώσεις για αύριο.”

Daniel Ricciardo

Ελεύθερες Δοκιμές 1: –
Ελεύθερες Δοκιμές 2: P15 / 1:45.483 / 15 γύροι

“Η σημερινή μέρα είχε πολλές διακοπές. Κατάφερα να έχω ένα καθαρό γύρο ο οποίος δεν ήταν και πολύ κακός για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είχα δύο μπλοκαρίσματα τροχών με δυο διαφορετικά σετ ελαστικών με αποτέλεσμα να φθαρούν. Μετά από αυτό δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έχουμε κάποια πράγματα να λύσουμε για αύριο, ειδικά το θέμα με τα φρένα.”

Nick Chester, Τεχνικός Διευθυντής Αμαξώματος

“Σήμερα είχαμε πολλές διακοπές. Δεν είχαμε αντιπροσωπευτική προσπάθεια στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ενώ στις δεύτερες δυσκολευτήκαμε με το μονοθέσιο καθώς δεν είχαμε αρκετό κράτημα. Τα ελαστικά δεν λειτούργησαν όπως θέλαμε, οπότε έχουμε δουλειά να κάνουμε σήμερα. Πιθανότατα δεν έχουμε αρκετή κάθετη δύναμη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αξιολογήσουμε. Η πίστα είχε πολλή σκόνη, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να λειτουργήσουν οι ρυθμίσεις χαμηλής κάθετης δύναμης. Δεν έχουμε πολλά προβλήματα με το μονοθέσιο οπότε είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να εμφανιστούμε καλύτεροι αύριο.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies