Renault News
Alpine RacingRenault TrucksΕιδήσεις

H Renault Trucks λανσάρει την ειδική έκδοση T High Edition – Team Alpine

Για να σηματοδοτήσει τις 24 Ωρες του Le Mans 2017, η Renault Trucks δρομολογεί τη νέα έκδοση “T High Edition – Team Alpine”. Το T High είναι η ναυαρχίδα της Renault Trucks και για αυτή την ειδική έκδοση της ομάδας Alpine έχει εξοπλιστεί με μια σειρά εξοπλισμού που παρουσιάζει τα χρώματα της γαλλικής ομάδας. Περιορισμένη σε 99 αριθμημένα οχήματα, αυτή η ειδική σειρά Team Alpine είναι τώρα διαθέσιμη για παραγγελία.

Μετά από μια πρώτη ειδική σειρά T High Edition που παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2016 στο Αννόβερο, η Renault Trucks ξεκινά αυτή τη χρονιά μια αριθμημένη σειρά σε συνεργασία με τη γαλλική ομάδα της Alpine, τους παγκόσμιους πρωταθλητές αντοχής 2016 στην κατηγορία LMP2.

Εμπνευσμένοι από τη συνεργασία μεταξύ της Renault Trucks και της ομάδας Alpine Racing, οι ομάδες σχεδιαστών έχουν ενσωματώσει τους αισθητικούς κώδικες της μάρκας και έδωσαν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια στο όχημα για να σχεδιάσουν μια ειδική σειρά που συμβολίζει τη γαλλική κομψότητα και επιτυχία.

“Είμαστε περήφανοι που παρουσιάσαμε αυτή την υπέροχη περιορισμένη σειρά στα χρώματα της ομάδας αγώνων μας, η οποία διαθέτει τους κώδικες σχεδίασης της μάρκας Alpine. Όπως και οι σχεδιαστές της Renault έκαναν μια υπέροχη δουλειά στο αυτοκίνητο παραγωγής της Alpine, η καλλιτεχνική ομάδα της Renault Trucks εχει κάνει θαύματα για να διαιωνίσει τη γαλλική τεχνογνωσία και την κομψότητα “, ανέφερε ο Philippe Sinault, ιδρυτής της ομάδας Signatech-Alpine.

Το T High Edition Alpine είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 13 λίτρων Euro VI Step C 520 ιππων με σύστημα έγχυσης common rail. Για να εξασφαλίσει η βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου, είναι εξοπλισμένο επίσης με το Pack Fuel Eco +, το οποίο διαθέτει το σύστημα πρόβλεψης cruise control Optivision με το σύστημα GPS Trucking της Renault. Έχει επίσης αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, όπως άνοιγμα σταθερών και πλευρικών εκτροπέων. Για μέγιστη ασφάλεια τόσο για τον οδηγό όσο και για τους άλλους χρήστες της οδού, αυτή η ειδική σειρά περιλαμβάνει το Pack Protect, το οποίο διαθέτει προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας, πρόσθετα φώτα στροφών και προβολείς Xenon.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies