Renault News
Formula 1

Hulkenberg: Ο πρώτος γύρος ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη

O Nico Hulkenberg ξεκίνησε πολύ πίσω στη σχάρα εκκίνησης, στην 17η θέση, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπισε στις κατατακτήριες αλλά μέχρι το τέλος του γύρου, κατάφερε να αναρριχηθεί στην 11η θέση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα και μέχρι τρεις γύρους πριν το τέλος, είχε καταφέρει να βρεθεί στην έκτη θέση και ήταν έτοιμος να πραγματοποιήσει μια τεράστια ανατροπή αλλά το πρόβλημα στον κινητήρα τον οδήγησε στην εγκατάλειψη.

“Έκανα πολύ καλή δουλειά. Με μία καλή οδήγηση κατάφερα να κερδίσω αρκετές θέσεις.”

“Ο πρώτος γύρος ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη. Ήταν τρελό, υπήρχαν αυτοκίνητα παντού, επαφές, σπίθες, κομμάτια φεύγαν στον αέρα. Ένα από αυτά με βρήκε στο κράνος.”

“Ο συγκεκριμένος αγώνας τα είχε όλα. Ήταν ένας θεματικός αγώνας να οδηγείς. Έκανα πολλές προσπεράσεις και το διασκέδασα.”

“Οπότε θα ήταν πραγματικά ωραίο να ανταμείψω τον εαυτό μου και την ομάδα με αυτούς τους βαθμούς. Χρειάζεται απλά να επιστρέψουμε δυνατότεροι την άλλη φορά.”

Ο Hulkenberg δεν έμεινε μόνος του στις άκρες της πίστας.. βρέθηκε να του κάνει συντροφιά ο Ricciardo εξαιτίας αστοχίας της MGU-K, στον ίδιο γύρο σχεδόν την ίδια στιγμή. O Γερμανός ανέφερε πως η Renault πρέπει να διαχειριστεί τα προβλήματα αξιοπιστίας αλλά τόνισε πως αυτό πρέπει να γίνει ομαδικά παρά να αποδίδονται ευθύνες και να γίνονται κριτικές που δεν ωφελούν.

“Έχουμε ιστορικό με αυτά τα προβλήματα οπότε πρέπει να τα ξεπεράσουμε, και να τα ξεπεράσουμε γρήγορα.”

“Σίγουρα είναι δύσκολο να το χωνέψουμε. Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι.”

“Αυτή είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως η F1 είναι ένα ομαδικό άθλημα. Οι μηχανικοί στο Viry είναι απογοητευμένοι και το ηθικό τους είναι πολύ χαμηλά. Δεν χρειάζεται να τους κάνουμε κριτικές. Πρέπει να δουλέψουμε σαν μονάδα και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.”

(motorsportweek.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies