Renault News
Formula 1

Hülkenberg: Περισσότερο σε ατυχία οφείλεται η κυριαρχία του Riccardo στα προκριματικά

O Nico Hülkenberg δεν ανησυχεί από το γεγονός ότι ο Daniel Ricciardo υπερτερεί εις βάρος του 7-1 στις κατατακτήριες φέτος αλλά παραδέχεται πως οι αριθμοί που παρατηρεί δεν του αρέσουν.

Το ιστορικό του Γερμανού στα προκριματικά δείχνει ότι είναι από τους πιο δυνατούς οδηγούς αλλά από τη στιγμή που ο Ricciardo έφτασε στη Renault, ο Αυστραλός έχει βρεθεί στις κατατακτήριες μόνο μια φορά πίσω, στο πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Αλλά ο Hülkenberg δεν ανησυχεί για τη κατάσταση, αναφέροντας πως αυτό οφείλεται περισσότερο σε ατυχία παρά σε απόδοση.

«Μετά τους τρεις – τέσσερις πρώτους αγώνες – όπου ο Daniel χρειάστηκε μια περίοδο προσαρμογής – ήταν η περίοδος που είχα συνέχεια τεχνικά προβλήματα στις κατατακτήριες. Μερικές ευκαιρίες για καλά αποτελέσματα χάθηκαν για εμένα και κατέληξαν σε εκείνον.» 

«Κάνει πολύ καλή δουλειά στα προκριματικά, πρέπει να το πω αυτό και να το αναγνωρίσω. Υπάρχει κατά κάποιο τρόπο μια κατάρα σε μένα στις φετινές κατατακτήριες.» 

«Με κάποιο τρόπο πάντα παρουσιάζεται κάτι – μερικές φορές είναι δικό μου λάθος και άλλες φορές άτυχες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα ο αέρας. Ξαφνικά θα ανέβει και θα τον έχω κόντρα στην ευθεία με αποτέλεσμα να χάσω 1 – 1,5 δέκατο.» 

«Οι αριθμοί μιλάν από μόνοι τους, είναι ξεκάθαροι και δεν μου αρέσουν αυτή τη στιγμή. Είμαστε στα ίδια όσον αφορά τους βαθμούς αλλά θα προσπαθήσω να αντιστρέφω τη κατάσταση στα στατιστικά.» 

Ο Hülkenberg ξεκαθάρισε πως η κόντρα με τον Ricciardo είναι υγιείς και ενδοαγωνιστική και δεν υπάρχει κάποια ένταση που να έχει επηρεάσει τη σχέση τους.

«Τα πράγματα είναι όπως και με τους προηγούμενους team mate που είχα. Υπάρχει ανταγωνισμός αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και επικοινωνία μεταξύ μας. Έχουμε τις ίδιες βλέψεις για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου και όλα πηγαίνουν μια χαρά.» 

(motorsport.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies