Renault News
AlpineΑ110Κατασκοπεία

Η έκδοση δρόμου του Alpine A110 GT4 αποκαλύφθηκε στο Nürburgring

Οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί έπιασαν για άλλη μια φορά στο Nürburgring το μοντέλο δοκιμών του Alpine A110.

Το μοντέλο δοκιμων που εμφανίζεται σε αυτές τις νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες φαίνεται να λύνει το μυστήριο, με την γαλλική μάρκα να αναπτύσσει την έκδοση δρόμου του Alpine A110 GT4, της αγωνιστικής έκδοσης του διθέσιου σπορ αυτοκινήτου, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018.

Παρόλο που βλέπουμε το πρώτο μοντέλο δοκιμών μιας έκδοσης που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως από την Alpine, η αλήθεια είναι ότι τα πλαϊνά αυτοκόλλητα αυτού του μοντελου δοκιμων δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Αν και δεν είναι πολύπλοκος ο τρόπος για να καμουφλάρεις ένα μοντέλο δοκιμών, από ότι φαίνεται έχουμε να κάνουμε με την έκδοση δρόμου του Alpine A110 GT4, η οποία όχι μόνο έχει ήδη πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά έχει εμφανιστεί να κινείται στον ανοιχτό δρόμο γύρω από την γερμανική πίστα.

Αυτό το μοντέλο δοκιμών έχει αρκετά εξωτερικά κοινά στοιχεία με το αγωνιστικό Alpine A110 GT4 που παρουσιάστηκε πέρυσι στη Γενεύη. Επιπλέον, στη νέα πίσω αεροτομή μπορούμε να διαβάσουμε την επιγραφή GT4, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι η γαλλική μάρκα θέλει και πάρα πολύ να κρύψει ή να καμουφλάρει αυτή τη νέα έκδοση.

Παρά την προφανή ομοιότητα, το μοντέλο δοκιμών έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με την αγωνιστική έκδοση που παρουσιάστηκε το 2018. Μπροστά έχει ένα προφυλακτήρα πιο κοντά στην κανονική έκδοση του Alpine A110. Βρίσκουμε επίσης ένα πολύ πιο διακριτικό εμπρός μέρος και μικρότερο πίσω σπόιλερ. Η διαμόρφωση είναι λιγότερο επιθετική από το αγωνιστικό A110 GT4, αλλά έχει ακόμα πιο σπορ εμφάνιση από την συμβατική έκδοση δρόμου του Alpine A110.

Πιθανότατα, η μονάδα αυτή σχετίζεται με το μυστήριο μαύρο μοντέλο δοκιμών που αναφερθήκαμε πριν από λίγες ημέρες στην ίδια γερμανική πίστα αν και εκείνη τη στιγμή το μοντέλο που κανε δοκιμές δεν είχε καμία αεροδυναμική εξέλιξη ή πλαϊνά αυτοκόλλητα οποιουδήποτε είδους. Τότε πιστεύαμε ότι η γαλλική εταιρεία θα μπορούσε να δοκιμάσει μια νέα ριζοσπαστική έκδοση του Alpine A110 που είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του Renault Megane RS Trophy με τους 300 ίππους. Είναι πολύ πιθανό αυτός ο κινητήρας να έχει χώρο σε αυτή τη νέα έκδοση δρόμου του A110 GT4.

Φωτογραφίες: carscoops.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies