Renault News
Formula 1

Η Renault δεν θα χρησιμοποιήσει τον αναβαθμισμένο κινητήρα στο Βέλγιο, παρά τις ποινές

Η Renault αποφάσισε να μην συνεχίσει με την αναβαθμισμένη μονάδα ισχυος (Spec C) για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο στο Βελγικό Grand Prix.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Spa, η Renault παρουσίασε την τρίτη και τελευταία αναβάθμιση για φέτος (Spec C) και στα δύο μονοθέσια της, καθώς και στην McLaren του Carlos Sainz, αλλά η ομάδα του Γάλλου κατασκευαστή αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω το Σάββατο.

Και οι δύο οδηγοί Nico Hulkenberg και Daniel Ricciardo έχουν λάβει την παλιά προδιαγραφή του V6 της Renault [Spec B], με τον οποίο θα συμμετάσχουν στις κατατακτήριες και στον αγώνα της Κυριακής.

Η στρατηγική της γαλλικής ομάδας ήταν να συγκεντρώσει όλες τις ποινές σε μια πίστα όπου η προσπέραση είναι εύκολη. Ακόμη και αν οι οδηγοί ξεκινήσουν το Grand Prix με τον κινητήρα Spec B, θα κρατήσουν τις ποινές. Με αυτόν τον τρόπο η γαλλική ομάδα θα βάλει τον Spec C στο επόμενο αγώνα της Monza χωρίς να λάβει ποινές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies