Renault News
RenaultΔιεθνήΗλεκτρικά

Η Renault δηλώνει έτοιμη να συμμετάσχει σε ένα ευρωπαϊκό πρότζεκτ παραγωγής μπαταριών

Η Renault είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε ένα κοινό ευρωπαϊκό προτζεκτ κατασκευής μπαταριών, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει οικονομικό νόημα να το κάνει αυτό, δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας την Τετάρτη.

“Θέλουμε να είμαστε μέρος (…) είναι απλώς ένα ζήτημα να καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι για να προσπαθήσουμε να θέσουμε ένα βιώσιμο οικονομικό σχέδιο. Πρέπει να έχει οικονομικό νόημα “, δήλωσε ο Jean-Dominique Senard κατά τη διάρκεια ακρόασης στο γαλλικό κοινοβούλιο.

Η Γαλλία και η Γερμανία ξεκίνησαν τον Απρίλιο μια πρώτη κοινοπραξία ευρωπαϊκών μπαταριών, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας PSA με τη γερμανική θυγατρική της Opel και της γαλλικής εταιρείας κατασκευής μπαταριών Saft.

Η Γερμανία δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι τα ευρωπαϊκά κράτη συζητούσαν για τη δημιουργία μιας δεύτερης κοινοπραξίας παραγωγής ευρωπαϊκών μπαταριών, η οποία, από τη Γερμανία, θα μπορούσε να περιλαμβάνει τις BMW, BASF , Varta και BMZ.

Μια ευρωπαϊκή διάσκεψη κορυφής για τις μπαταρίες έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies