Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Η Renault επιβεβαιώνει ιδιωτικές δοκιμές με την RS18

Η ομάδα της Renault F1 γνωστοποίησε την επιστροφή της στην πίστα μέσα στον Ιούνιο, προκειμένου να προετοιμαστεί για την επιστροφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 στις 5 Ιουλίου, στην Αυστρία. Σύμφωνα με τους κανονισμούς και τον αυστηρό περιορισμό των ιδιωτικών δοκιμών, η γαλλική ομάδα θα τρέξει με την RS18 (2018) για δύο ημέρες δοκιμών.

Καλή επιλογή για τη Renault που θα είναι σε θέση να εξελιχθεί στην πίστα που θα ξαναρχίσει η Formula 1 μετά την κρίση του Covid-19. Η Αυστρία έχει παρουσιαστεί ως μια βιώσιμη λύση για όλους, και αυτό είναι καλό, καθώς τα δύο πρώτα Grand Prix θα πραγματοποηθουν σε αυτήν τη πίστα.

Για τη Renault, ο στόχος των δοκιμών αυτών είναι πρωτίστως να προετοιμάσει τους οδηγούς της φυσικά. Ο Daniel Ricciardo θα πάρει το τιμόνι την πρώτη μέρα, ακολουθούμενος την επόμενη μέρα από τον Esteban Ocon, το rookie του 2020. Το διήμερο των δοκιμών θα γινει 16 και 17 Ιουνίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies