Renault News
Renault–Nissan-Mitsubishi

Η Renault και η Nissan εγκαινιάζουν το νέο κοινό εργαστήριο Innovation Lab στο Τελ Αβίβ

Η Renault και η Nissan ανακοίνωσαν σήμερα την εγκαινίαση του κοινού εργαστηρίου καινοτομίας στο Τελ Αβίβ, που θα επιτρέψει στην Συμμαχία να επιταχύνει ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας με τις ισραηλινές νεοσύστατες εταιρείες και μια αποκλειστική συνεργασία με την Ισραηλινή Αρχή Καινοτομίας.

Γνωστή ως Εργαστήριο Καινοτομίας της Συμμαχίας του Τελ Αβίβ, η εγκατάσταση επικεντρώνεται σε αισθητήρες για αυτόνομη οδήγηση, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και μεγάλα δεδομένα. Η Συμμαχία δοκιμάζει σήμερα και εργάζεται πάνω από δέκα κοινά πρωτότυπα έργα με ισραηλινές επιχειρήσεις σε διάφορα στάδια.

Η τοποθεσία του εργαστηρίου στο Πάρκο Atidim επιτρέπει να διεξαχθούν Proof of Concepts (POC) σε ιδανικές συνθήκες και να αναπτύξει πρωτότυπα στην έξυπνη ζώνη της πόλης του Τελ Αβίβ. Με επιφάνεια 1600 τετραγωνικών μέτρων, το εργαστήριο παρέχει χώρο για να δοκιμαστούν τεχνολογίες με πραγματικά οχήματα, καθώς και σύγχρονο χώρο γραφείων σε ένα ζωντανό οικοσύστημα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies