Renault News
Renault Samsung

Η Renault Samsung στηρίζει την εντοπιότητα

Παρόλο που δεν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη Νότιο Κορέα, η Renault Samsung Motors διαδραματίζει σημαντικό ρόλο με τις ενεργές προσπάθειες εντοπιότητας.

Η τοπική μονάδα παραγωγής της Renault λειτουργεί εργοστάσιο στο Busan που κατέλαβε την 8η θέση για την παραγωγικότητα μεταξύ 148 εργοστάσιων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο σε μια αξιολόγηση του 2016 από την έκθεση Harbor.

Η εταιρεία συμβάλλει επίσης στην τοπική οικονομία. Το 2017 έφερε πάνω από 2,44 τρισεκατομμύρια κέρδη (2 δισεκατομμύρια δολάρια) για τους προμηθευτές της, αυξημένο κατά 11,3% σε ετήσια βάση και σχεδόν διπλάσιο από το αντίστοιχο ποσοστό για το 2013.

Η αυτοκινητοβιομηχανία καταβάλλει επίσης προσπάθειες για να εντοπίσει τα δημοφιλή της μοντέλα ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το QM3, ένα όχημα crossover γνωστό παγκοσμίως ως το Renault Captur, σημείωσε τον υψηλότερο μηνιαίο όγκο πωλήσεων τον Ιούλιο, από πέρυσι, έχοντας πουλήσει 900 μονάδες.

Ο φινετσάτος σχεδιασμός και η υψηλή απόδοση καυσίμου του QM3 το καθιστούν δημοφιλές στην τοπική αγορά, ακόμα και έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του, είπε η Renault Samsung.

Επίσης, το bestselling crossover SUV, το QM6 (Koleos), παρέδωσε 4.262 μονάδες τον Ιούλιο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση σε μηνιαίες πωλήσεις στην τοπική αγορά SUV και βάζοντας δύσκολα στον ανταγωνιστή της Kia Motors Sorento σε μηνιαίες πωλήσεις για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του.

Το αναβαθμισμένο μοντέλο, QM6 LPe, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, είναι επίσης το πρώτο SUV με υγραέριο από την Κορέα.

Η Renault Samsung δήλωσε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών με τις λογικές τιμές και τις αναβαθμισμένες προδιαγραφές.

Σύμφωνα με το όραμα της εταιρείας, το SM6 (Talisman), ένα μεσαίου μεγέθους sedan, είναι αυτό που η αυτοκινητοβιομηχανία αποκαλεί ένα λογικό premium αυτοκίνητο.

Εν τω μεταξύ, η Renault Samsung δήλωσε ότι θα επεκτείνει τη γραμμή παραγωγής της με την κυκλοφορία του Renault Master, με 13 έως 15 θέσεις επιβατών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies