Renault News
RenaultΔιεθνή

Η Renault θα κλείσει το εργοστάσιό της στην Αλγερία;

Η φήμη φαίνεται να είναι όλο και πιο ακριβής όσον αφορά το εργοστάσιο της Renault στην Αλγερία. Φαίνεται, σύμφωνα με στοιχεία της Αλγερινής εφημερίδας Le Soir, ότι η γαλλική μαρκα θα κλείσει πράγματι το εργοστάσιό της στο Oran, ακολουθώντας τον περιορισμό του αριθμού των κιτ συναρμολόγησης που επέβαλε η κυβέρνηση Bedoui.

Πράγματι, η αλγερινή κυβέρνηση έχει περιορίσει σε ποσό 660 εκατομμυρίων δολαρίων την ποσόστωση εισαγωγής για το έτος 2019 που προορίζεται για τη Renault για το εργοστάσιό της. Και σύμφωνα με τις ενδείξεις του γάλλου κατασκευαστή, η ποσόστωση αυτή δεν εξασφαλίζει τη λειτουργία του εργοστασίου πέρα ​​από τον τρέχοντα Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του Soir d’Algerie, το κλείσιμο του εργοστασίου της Renault αναμενόταν να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο, αλλά αναβλήθηκε για να επιτρέψει στους εργαζομένους να προετοιμαστούν για την κοινωνική και σχολική χρονιά σε ήρεμες συνθήκες. Υπενθυμίζεται ότι η Renault ήταν να κατασκευάσει 40.000 αυτοκίνητα φέτος και να γιορτάσει τα 100.000 αυτοκίνητα πριν από το τέλος του έτους.

Προς το παρόν, η Renault δεν επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες, αλλά πιστεύεται ότι είναι μέρος της γενικής ατμόσφαιρας των σημερινών σχέσεων μεταξύ Αλγερίας και Γαλλίας, η απόφαση να κλείσει αυτό το εργοστάσιο θα ήταν μια λεπτομέρεια στην επιβράδυνση των «διαρκών» διπλωματικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies