Renault News
RenaultΔιεθνή

Η Renault θα παρουσιάσει 12 μοντέλα στην Auto Expo 2020

Μια μέρα μετά την Maruti Suzuki όπου επιβεβαίωσε ότι θα έχει 17 αυτοκίνητα στην Ινδική έκθεση αυτοκινήτου Auto Expo 2020, η Renault ανακοίνωσε ότι θα έχει και αυτή μια ντουζίνα αυτοκίνητα στην έκθεση. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε ότι θα έχει συνολικά 12 αυτοκίνητα και δύο νέους κινητήρες στο περίπτερο της από τις 5 έως 12 Φεβρουαρίου 2020.

Η Renault θα έχει ένα μείγμα από υπάρχοντα αυτοκίνητα παραγωγής από τη γκάμα της Ινδίας – όπως το Triber, Kwid και Duster – μαζί με τα επερχόμενα μοντέλα και concept car’s, συμπεριλαμβανομένης της F1. Η εταιρεία έχει επίσης δηλώσει ότι θα έχει αφιερωμένη μια «Ηλεκτρική γωνιά» και concept car’s που θα τονίζουν τη σημασία της Renault για τη μελλοντική κινητικότητα. Οι δραστηριότητες οι οποίες αποσκοπούν στην επίδειξη του DNA του brand, “Passion For Life”, θα αποτελέσουν επίσης μέρος της επίδειξης της Renault στην εκθεση.

Μαζί με τα μοντέλα που έχουν επιβεβαιωθεί για εμφάνιση στην Auto Expo, αναμένουμε επίσης το νέο SUV της Renault με βάση το Kwid, το οποίο θα είναι στο επίκεντρο του περίπτερου της εταιρείας. Αυτός ο αντίπαλος για το Hyundai Venue θα τροφοδοτηθεί με έναν νέο τριών κυλίνδρων turbo-βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρων (κωδικός όνομα: HR10) που θα συνδυαστεί είτε με 5-τάχυτο χειροκίνητο είτε με κιβώτιο AMT.

Το ηλεκτρικό Renault Zoe θα είναι επίσης στο περίπτερο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies