Renault News
RenaultΔιεθνή

Η Renault θα σταματήσει την πώληση οχημάτων ντίζελ στην Ινδία το 2020

Η Renault σήμερα Τετάρτη, δήλωσε ότι θα σταματήσει να πωλεί πετρελαιοκίνητα οχήματα στην Ινδία από το επόμενο έτος, όταν οι ινδικές προδιαγραφές εκπομπών BS-VI τεθούν σε ισχύ, ακολουθώντας τα βήματα του ηγέτη της αγοράς, Maruti Suzuki. Η γαλλική εταιρεία, η οποία έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του Triber στην Ινδία, φέρνει το όχημα μόνο με βενζινοκινητήρα ως μέρος της στρατηγικής αυτής, καθώς προετοιμάζεται να εισαγάγει τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) στο εγγύς μέλλον εκεί.

“Νομίζω ότι αυτή είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε”, δήλωσε ο Chief Executive Officer της Groupe Renault Thierry Bollor στους δημοσιογράφους σε μια αλληλεπίδραση όταν ρωτήθηκε αν η γαλλική εταιρεία θα σταματήσει να πωλεί αυτοκίνητα ντίζελ στην Ινδία όταν το πρότυπο εκπομπών τεθεί σε ισχύ στην Ινδία από το επόμενο έτος. Από την 1η Απριλίου 2020, η Ινδία θα εφαρμόσει το αυστηρότερο πρότυπο εκπομπών Bharat Stage VI (BS-VI) σε ολόκληρη τη χώρα σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies